• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

En Başarılı bulduğunuz ''Kış Sebze Yemeği ''hangisidir?

• Ankete Katılan
    848
  • Anket Kapalı .
Mune MuneMune hesabı doğrulanmış üye. abla tesekkurler bizi cok mutlu ettin :)) ne guzel her yaristan sonra bize boyle kurdela falan versen :KK70: bidahaki yaris icin motive eder bizi
Motive ediyorsa sizler için kurdeleler koyarım buraya, dur bakayım bir daha ki kategoriye ilginç birşey gelirse aklıma eklerim:-)
Bu yarışma için emek veriyorsunuz zaman harcıyorsunuz bunu takdir ediyorum şahsen ve önünüzde saygıyla eğiliyorum :KK52:

Motive ediyorsa sizler için kurdeleler koyarım buraya, dur bakayım bir daha ki kategoriye ilginç birşey gelirse aklıma eklerim:-)
Bu yarışma için emek veriyorsunuz zaman harcıyorsunuz bunu takdir ediyorum şahsen ve önünüzde saygıyla eğiliyorum :KK52:
Sagol ablacim:) sahsen hic motivem yoktu bidahaki kategori icin kurdela motive etti beni :KK70:

deynepnaz deynepnazdeynepnaz hesabı doğrulanmış üye. şimdi okuyabildim. İlk sayfaları okuma fırsatım olmamıştı. Ben de kategoriyi görünce ilk aklima pırasa dolması gelmişti ama yetiştirebilir miyim diye emin olmadigimdan pek ses etmemistim onun için. Katilmasam da bayadir takip ediyorum ve oy veriyorum.

Bakalım dünya mutfağından neler gelecek? Merakla bekliyorum açıkçası. :)

Mune ablacım çoklu alıntı yapamıyorum. Alıntıyı yapıyorum ama Altta alıntı ekle çıkmıyor.
Safari de çoklu alıntıları engelleyecek bir özellik yok diye biliyorum, yıllardır kullanıyorum hiç başıma böyle birşey gelmedi:(
Safari özelliklerine girdim şimdi ama yok öyle bir seçenek.
Eleğinin genel ayarlarında bir yerleri mi değiştirdin acaba? Cihazın içinde çok önemli bilgiler yoksa genel yazan kısma girip tüm içeriği sıfırla, bazen cihazın kendisi de sapıtabiliyor, benim tablette arada garipleşince sıfırlıyorum.

Safari de çoklu alıntıları engelleyecek bir özellik yok diye biliyorum, yıllardır kullanıyorum hiç başıma böyle birşey gelmedi:KK43:
Safari özelliklerine girdim şimdi ama yok öyle bir seçenek.
Eleğinin genel ayarlarında bir yerleri mi değiştirdin acaba? Cihazın içinde çok önemli bilgiler yoksa genel yazan kısma girip tüm içeriği sıfırla, bazen cihazın kendisi de sapıtabiliyor, benim tablette arada garipleşince sıfırlıyorum.
Bilmiyorum ki, normalde yoktu öyle bir sorun, bir kaç aydır var. Sitede yapılan değişiklikten sandım önce ama ondan kaynaklansa bütün safari kullananlar yapamazdı, demek sorun benim tarayıcıda. Bir deneyeyim mune abla teşekkür ederim :KK200:

Bilmiyorum ki, normalde yoktu öyle bir sorun, bir kaç aydır var. Sitede yapılan değişiklikten sandım önce ama ondan kaynaklansa bütün safari kullananlar yapamazdı, demek sorun benim tarayıcıda. Bir deneyeyim mune abla teşekkür ederim :KK200:
Ben sitede yapılan hiçbir değişiklikten etkilenmiyorum, senin cihazda sıkıntı var, benim tablette de tabletin kendiyle alakalı bir sorun olmuştu sıfırlayınca kendine geldi, birde bu meretlerin ömrünü birkaç yılla sınırlıyor üreticileri, yazılım güncellemelerini bile 3-5 sene sonra desteklemez hale geliyorlar, tabletim 4. yılına girdi, her an çöp olabilir diye bekliyorum, Allahtan bir tek siteye girmek için kullandığımdan götürüyor beni.

Ben sitede yapılan hiçbir değişiklikten etkilenmiyorum, senin cihazda sıkıntı var, benim tablette de tabletin kendiyle alakalı bir sorun olmuştu sıfırlayınca kendine geldi, birde bu meretlerin ömrünü birkaç yılla sınırlıyor üreticileri, yazılım güncellemelerini bile 3-5 sene sonra desteklemez hale geliyorlar, tabletim 4. yılına girdi, her an çöp olabilir diye bekliyorum, Allahtan bir tek siteye girmek için kullandığımdan götürüyor beni.
Gizli sekmede girdiğim için öyleymiş mune abla:olamaz: sıfırlamak için normal halini açınca fark ettim. Özellik arttıkça ömür kısalıyor maalesef apple yine en iyisi, en azından takılma geç açma falan olmuyor, hayatta kullanamam başka birşey herhalde.

Benim için yarışma birinciligi kaybettiğim gün bitmiştiii :D
İsyaaaaaağğğğğğğnnnn:KK34:

Cok garip.kis sebzesi deniyor ortalik kabak, patlican , enginar gibi yaz sebzelerinden gecilmiyor.Patlicanla yapilan yemek en cok oyu almis.Bu iste bir gariplik yok mu?kis sebzesi denince akla karnibahar,pirasa , ispanak gelir.birisi zeytinyagli sebze yapmis.cok da güzel görünüyor tam kis yemegi.Ona oyumu verecektim ama kuzu sarmayi görünce ona verdim.Zahmetli yemek diye.Bir de arkadas ayvayi katmis isin icine ki bence cok güzel bir ayrinti.

Karnibahar yemekleri yapan arkadaslari da kutluyorum.Tam da basliga uygun sebzeler secmisler.

Cok garip.kis sebzesi deniyor ortalik kabak, patlican , enginar gibi yaz sebzelerinden gecilmiyor.Patlicanla yapilan yemek en cok oyu almis.Bu iste bir gariplik yok mu?kis sebzesi denince akla karnibahar,pirasa , ispanak gelir.birisi zeytinyagli sebze yapmis.cok da güzel görünüyor tam kis yemegi.Ona oyumu verecektim ama kuzu sarmayi görünce ona verdim.Zahmetli yemek diye.Bir de arkadas ayvayi katmis isin icine ki bence cok güzel bir ayrinti.

Karnibahar yemekleri yapan arkadaslari da kutluyorum.Tam da basliga uygun sebzeler secmisler.
İsim sonradan değişti, önce sebze yemeği idi, kış sebzeleri oldu sonra.
Bende brokoli ve Brüksel lahanası yaptım benide kutlayin :KK45::KK45::KK45:

İsim sonradan değişti, önce sebze yemeği idi, kış sebzeleri oldu sonra.
Bende brokoli ve Brüksel lahanası yaptım benide kutlayin :KK45::KK45::KK45:

Sizi gözden kacirmisim.En büyük alkis size gidiyor:)

Ama sonradan isim degisse bile kis ortasinda yaz sebzesi kullanmak garip.Bazilari dondurmus oluyor onu anlarim.Ya da kurutulmus sebzeler var.Ama buradaki sebzeler gayet de taze görünüyor.

Back