En Başarılı bulduğunuz ''Kış Sebze Yemeği ''hangisidir?

• Ankete Katılan
    848
  • Anket Kapalı .
Evet doğma büyüme istanbul :)
Anne baba ikiside Malatya..
2 dayımla halam orada yaşıyor. .
Annem yazın gider de
Biz is güçten pek gidemiyorum.
Tabi İstanbul'da yaşayınca 1. derece akraba Malatya'da olmayınca mecburi olmayınca gidilmez
Anne,baba,kardeş olunca gidiliyor yoksa zor canım
Benim tüm akrabalarım Malatya'da bir abim İstanbul'da bir de ben dışardayımÖyle olunca biz tatillerde hep gidiyoruz
Demek hiç muhabbeti olmamış yoksa ben Malatya'dan Malatyalı olduğumdan sürekli bahsederim Memnun oldum hemşom

Evet kardes anne falan olmadı mı Gitsen de
Rahat edemiyorsun :)
Annem rahat rahat kardesine gidiyor Ahaha
Bende çok memnun oldum canım

Mune yi ayrı etiketleseymişsin Geçen gün minnoşlar,bu sefer kızlar ,özel olarak mı küçültüyorsun yöneticileri

MuneMune hesabı doğrulanmış üye. hanım
Sayın yöneticimiz..

Değerli oyunuzu tarafıma layık görmüşsünüz
Ne büyük saadet, ne büyük mutluluk..
Eksik olmayınız, var olunuz..
Teşekkürlerimi kabul buyurunuz..
Sevgiler, Saygılar, hörmetler

Oldu mu

Aman efendim ne demek, hayırlı olsun oyların

Mune yi ayrı etiketleseymişsin Geçen gün minnoşlar,bu sefer kızlar ,özel olarak mı küçültüyorsun yöneticileri

:))) gerek yok ayrı etikete, moderatörüz diye de yüce haşmetli de değiliz hoşmune sıradan ev kadını, çocuğunun anası, sitenin cımbızlısı

Aman efendim ne demek, hayırlı olsun oyların

:))) gerek yok ayrı etikete, moderatörüz diye de yüce haşmetli de değiliz hoşmune sıradan ev kadını, çocuğunun anası, sitenin cımbızlısı
O cımbız var ya cımbızHer zaman saygı duruşunda korkuyla durmamıza sebep oluyorSaygılar sevgiler sevgili müdüreciğim

Ben de sondan bilmem kaçıncı.

Bana da kurdelamsi gibi bir katılım hediyesi olmaz mı? İlk yarismam ya teşvik için.
Bundan sonra sık sık bekliyorum öyle hemen bırakıp gitmek yok
1.de sonlarda olursun 2.de ortalarda yada başlarda o inan hiç belli olmuyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…