En Başarılı bulduğunuz ''Kış Sebze Yemeği ''hangisidir?

• Ankete Katılan
    848
  • Anket Kapalı .
Sevgili Kazen bey, NevresteNevreste hesabı doğrulanmış üye. sultanım ve canım arkadaşlarım

banlıydım ve tam şuan engelim kalktı. Dün GÜNDÜZ tarifimi yaptım ve bugun engelim kalkınca hemen paylaşmayı düşünüyordum. Ve şimdi Kazen beyin benim tarifimi örek gösterdiğini gördüm çok sevindim. Arkadaşlar lütfen kazen yazdı da abreka görüp yaptı diye düşünmeyin, kazen bey akşam mesajı yazmış ama ben gündüz yemeğimi yaptım fotograflardan da belli oluyor zaten
hemen şimdi tarifimi paylaşıyorum yanlış anlaşılmak istemem o yüzden açıklama gereği duydum

bu arada ben Tokatlıyım biliyorsunuz ki asma yaprağının harman olduğu yer meşhur olduğu yer Tokattır. ve zeytinyağlı sarma dolması DOLMA yemeklerine girer yaprak sebze değildir. hatta ben belki bilemem diye anneme babaanneme danıştım yavrum zeytinyağlı dolma sebze yemeği değil dediler. bu adaletli kararınız için yönetime teşekkürler Kazen NevresteNevreste hesabı doğrulanmış üye. . üyemiz de üzülmesin biraz kızmış ama keşke nevroşa bir sorsaymış hatta bir arkadaşımız sormuş ve olmaz denilmiş

Hadi bakalım bekliyoruz

Nana korkk benden
Gümbür gümbür geliyorum
He he ondan
Karnabahar ile yapılacak bir sürü yemek var
Acaba kereviz veya enginar yapan olur mu
Enginar ilk bahar sonlarına doğru değil mi, yanlış mı hatırlıyorum

Bu bilgileri paylastigin icin sagol canim:)

asfarovski demek buraları okuyup bize selam vermiyormuş.
Deynep kuzum ben sizden hiç ayrılmadim ki sadece işler aşırı yoğundu geceleri ya da haftasonlari is işten geçince okudum ancak bu hafta rapor verdi doktor hamilelik ile ilgili biraz sıkıntı olunca o yüzden rahat rahat bakındım ama bu sayfanın yeri özel bende.

aeben ablam elhamdülillah bu hafta rahatsızdım biraz Sadece

Eşin görüyor mu uğraşını,O'nun tepkisi ne?
Arda Türkmen yemekleri arkadaş yapıyor,sende paşa mı yaptın?
Demek ki paşa olduğuna göre ıspanağın cinsiyeti erkek,aslında kıza daha uygundu.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…