- 10 Ekim 2015
- 28.222
- 82.839
- 598
He he ondan, hayal kurmak bedava Allah tanAşağılardann el sallatacam sana
Dörürsün Dününü
Bunu ay sonunda hatırlayacağımSende benden sonra gelirsin.Ispanak yemeğimi kimse kapmasın
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
He he ondan, hayal kurmak bedava Allah tanAşağılardann el sallatacam sana
Dörürsün Dününü
Bunu ay sonunda hatırlayacağımSende benden sonra gelirsin.Ispanak yemeğimi kimse kapmasın
Moral bozmak yok severek takipteyim :))
bencede cok minnos dusunceni seviyimBen yapıyorum valla kısmen
Bizim de ispanaklar kanka olsun olmaz mı
2 kabak, 2 dolma, 2 ıspanak çok minnos bence
Caniimmm <3 e hadi ne burdasin git bize yimek yapYerimmmm
Canim biz bu yemekleri yaptiktan sonra kategori kis sebzesi olarak degisti yani yapacak bisey yok artik :))sadece sebze yemegiydi kategori biz katildigimizda ; )Daha bir tane kış sebzesi yemeği gördüm. Diğerleri yaz artistleri :)ama çok güzel hepsi .
Çok güzel bir kategori olmuş. Belki bir gün bende katılırım :)
Sanki bir kere daha demiştin bunu belki bir yemekte sen bize yaparsınDaha bir tane kış sebzesi yemeği gördüm. Diğerleri yaz artistleri :)ama çok güzel hepsi .
bencede cok minnos dusunceni seviyim
Caniimmm <3 e hadi ne burdasin git bize yimek yap
Canim biz bu yemekleri yaptiktan sonra kategori kis sebzesi olarak degisti yani yapacak bisey yok artik :))sadece sebze yemegiydi kategori biz katildigimizda ; )
Tamam anlaştıkBen yapıyorum valla kısmen
Bizim de ispanaklar kanka olsun olmaz mı
2 kabak, 2 dolma, 2 ıspanak çok minnos bence
Eh ozaman bize paso laf carpilcak bunlar kis sebzesimi diyebencede cok minnos dusunceni seviyim
Caniimmm <3 e hadi ne burdasin git bize yimek yap
Canim biz bu yemekleri yaptiktan sonra kategori kis sebzesi olarak degisti yani yapacak bisey yok artik :))sadece sebze yemegiydi kategori biz katildigimizda ; )
Sanki bir kere daha demiştin bunu belki bir yemekte sen bize yaparsın
Birsen'cim yakın zamanda bekliyorumDaha bir tane kış sebzesi yemeği gördüm. Diğerleri yaz artistleri :)ama çok güzel hepsi .
Tembel kadın, kolaycana bari Karnıbahar mantısı yap , sanada çeşit olurNananais ,bir bakıyorum oylama yapılmış , bir bakıyorum yeni kategori ve onlarca yemek. Takip etmekte bile zorluk çekiyorum. :)
Yemeklerim hep dar zamanlarda çabuk çabuk yapılıyor. Pek sanmıyorum , belki başka bir bahara :)
Dün menemen , bugün hazır mantı. Yarın menumde kıymalı yumurta var mesela :)
Pratik yemekler kategorisi olursa belki :)
IspanakmıSende benden sonra gelirsin.Ispanak yemeğimi kimse kapmasın
Bu iyi birşey mi?Yaşlı mı gösteriyorum?O sana ablacım dediya yetmezmi ? .
Önemli değil canim:)Geriden takip etmenin kusuru , atladım direkt :)
Yapcak bisi yok :)Eh ozaman bize paso laf carpilcak bunlar kis sebzesimi diye
Deynep seneye seni en iyi kk ablasına aday göstereceğimBu iyi birşey mi?Yaşlı mı gösteriyorum?
Baksana Hannaz ın bile oyu çoktu abla kategorisindeDeynep seneye seni en iyi kk ablasına aday göstereceğim