En Başarılı bulduğunuz ''Kış Sebze Yemeği ''hangisidir?

• Ankete Katılan
    848
  • Anket Kapalı .
Yok.yaa çok. Yorgunum biraz ben.naayım. çok. Mu yaa geçen sene hamileyim. Hamile iKen bakıyor ve hasta olunca hahah o yüzden biraz değişiklik. Lazim.hep.ben.ayaktaim

Oooo hanım abla yok öyle,daha torunlarınla kovalamaca oynuycan, var mı öyle bırakıp kaçmak

Toruna daha var nasılsa beklesimler azcık

Taş çalacağımızı neden söylüyorsun adımız hırsız ihtiyara çıkacak

Olsun müdürüm ya bak elifte taş çalacakmış

Nerdesin arkadaşım huzurevi işlemleri ne alemde odalar hazır demi okeye tamamız sen müdürüm elif ve ben varız..Battaniyeler hazır nevoştan oda,seninki kırmızı olacak ekip süper artık ziyaretimizede gelirler kızlar

süper 3 tane huzur evi beğendim.2 si deniz manzaralı,biri orman.hangisi uyarsa artık.ben deniz manzarasından yanayım ama

şaka bir yana ,bir arkadaşımın kardeşi ağır hasta,onun yanında olmaya çalışıyorum.vakit buldukça,kafa dağıtmak için ,buraya giriyorum.o yüzden,hemen cevap yazamazsam kusura bakmayın.ama huzur evindeki,odamı da kimselere vermeyin.

Çok geçmiş olsun arkadaşına,acil şifalar diliyorum ..

Deniz manzaralı olsun lütfen odalarda yan yana olursa süper olur odalar sabit merrak etme kmseye verilemez

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…