- 11 Mart 2012
- 30.291
- 60.025
- 798
- 36
BebegiiimmmmmmArbimmmmmm hosgeldinnnn
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
BebegiiimmmmmmArbimmmmmm hosgeldinnnn
Buraya takılmaktan çocuk yapamıyordum bi gidip yapayım dedim yaptım geldimPinkimmm nber sin. Yaaa nerelerdesin hahaha evet onun kabusu benim...istifa edene buraya ben gelene kdr kabusu olacam
size haftalık menümü yazsam kovarsınız burda kışlık sebzelerden karnabahar ıyeni yemeye başladım kara lahanayla pazıyı bile ayıramıyorum. bi kere eşim marketten geldi roka diye ıspanak almış .ıspanak yiyorum AllahtanBu mevsimde patlıcan yemeyin sağlığa zararlı
Nasilsim görüşmeyeli arbicim mersine.gelisem. yanına gelecem.inşallah oglusun da görecem. Ins tatlimm,Bebegiiimmmmmm
Allah razı olsun canım, Aminnn ( senin gibi derken? Senin bebeğin gibi demi:))Allah isteyen herkese nasip etsinpinkstrap hamilesin mm kuzum.maşallah hayırlısıyla. Kucağına al insallah benim.gibi tatlı bir bebeğin olur adına çok. Sevindim.
Aynenn burdan zamanın olmuyormuş demek bir gittin hamile kaldın geldin Ayyy çok güldüm.Buraya takılmaktan çocuk yapamıyordum bi gidip yapayım dedim yaptım geldim
Sen ne yapıyorsun nasılsın?
E nerden olacaktı sabah bir giriyordum yatana kadarAynenn burdan zamanın olmuyormuş demek bir gittin hamile kaldın geldin Ayyy çok güldüm.
Aşk olsun hahaha tabiki benim gibi bebegim de bana benziyor çok sugariz bizAllah razı olsun canım, Aminnn ( senin gibi derken? Senin bebeğin gibi demi:))Allah isteyen herkese nasip etsin
Iyiyim şükür,iş güç uğraşıyorum. Aa gerçekten miii,çok sevinirimm turkiyede misin suan? Sen nasılsın napiyosun?Nasilsim görüşmeyeli arbicim mersine.gelisem. yanına gelecem.inşallah oglusun da görecem. Ins tatlimm,
Paziyla lahanayi bende ayirt edemiyorumsize haftalık menümü yazsam kovarsınız burda kışlık sebzelerden karnabahar ıyeni yemeye başladım kara lahanayla pazıyı bile ayıramıyorum. bi kere eşim marketten geldi roka diye ıspanak almış .ıspanak yiyorum Allahtan
O kısmına birşey diyemem tatlısınız hakikatenAdk
Aşk olsun hahaha tabiki benim gibi bebegim de bana benziyor çok sugariz biz
Oldu,tabisi benimBirinci belli oldu mu??
Arabistandayim canimm ama gelince oraya yerleşecek. İnşallah. .işyeri actim xanim. Güzellik salonu iki cocukla çalışmaya caliisiuorumIyiyim şükür,iş güç uğraşıyorum. Aa gerçekten miii,çok sevinirimm turkiyede misin suan? Sen nasılsın napiyosun?
Sağol beybisi hamilesin şimdi sana birşey diyemiyorum şu yaşlı Nevreste koruma bırak bir ayağı çukurda zatenO kısmına birşey diyemem tatlısınız hakikaten
yalnız olmadığıma seviniyim o vakitPaziyla lahanayi bende ayirt edemiyorum
Mersine mi tasinacaksiniz,hataya mi? Işler nasıl umdugun gibidir inşallah?Arabistandayim canimm ama gelince oraya yerleşecek. İnşallah. .işyeri actim xanim. Güzellik salonu iki cocukla çalışmaya caliisiuorum
Başka birşey iste yapayım ama Nevoştan vazgeçememSağol beybisi hamilesin şimdi sana birşey diyemiyorum şu yaşlı Nevreste koruma bırak bir ayağı çukurda zaten
Kim oldu kız :) Sen oy verdin mi?Oldu,tabisi benim