En Başarılı bulduğunuz ''Kış Sebze Yemeği ''hangisidir?

• Ankete Katılan
    848
  • Anket Kapalı .

Bende çok severim balkondan kaydırakla ineriz denize :))
Demi yani conconlu battaniyeler istiyoruz gençlerden bir zahmet örsünler yani.
Tamamdır arada verirsen giyerim sıcak tutar dizleri korur

Bende çok severim balkondan kaydırakla ineriz denize :))
Demi yani conconlu battaniyeler istiyoruz gençlerden bir zahmet örsünler yani.
Tamamdır arada verirsen giyerim sıcak tutar dizleri korur
Tabii örsünler, bu yaştan sonra biz mi örelim, şiş tutarken bilekler atacak yerinden abla abla diyorlar örsünler bize battaniyelerimizi
Sıcak bir yer olsun rutubeti olmasın, kumlara kendimizi gömerizde hanım, güneşle kum romatizmalarımıza iyi gelir

Birerde yelek istesek mi, sırtı, böbrekleri korumak lazım, birimize yeşil birimize mor

Örsünler yani habire dedikodu yapıyorlar,benimki baklava desenli olsun hahahahahaaa
Sıcak olsun kızgın kumlardan serin sulara atlarken içimiz ürpersin azcık
Yeek pek giymem müdüürm hırka örsünler sırtımı tutar renkler süper.
hunter7 de gelecekti beni unuttunuz demesin sonra dördüncüyde buldukmu okeye döneriz

Hahahahahahha ben yelek isterim cepleri de olsun mendilimi koyarım
hunter7 neredesin, gel hadi başka kim vardı sitede tekaütlerden, tekaüt çetesi kurarız hanım, lider sen olursun, ben yardımcılığını yaparım, cımbızla çektiklerime keleşle sıkarsın

Mendil şart tabi mazallah çeşme gibi akmayalım sonra
Elif var yaa oda tekaütlü nasılsa
Tamamdır sen cımbızla yol keleşle ben sıkarım hunter7 de gömer Elif te toprağını atar hahahahahahaaa
NevresteNevreste hesabı doğrulanmış üye. de helvayı kavurur

Konuyu anlamadım hanımcım

Selam,elifcim sitenin en yaşlı üyeleri olaraktan huzurevine yerleşiyoruz kızlarda bize battaniye yelek filan örecekler..
4 as olarak okeye döneceğiz sonra,arada kızlar bize yaşlı diyorarda ondan yani..

Hahahahaaaa çete tamam, helvacımız bile var ben çok yaşlanmışım ya, eski takvime göre rebiuevvel 1392'de doğmuşum, kaç bin yüzyıl geçmiş

Ta bisi yani helva olmadan olmaz illaki olacak 1380 dede ben doğayım bari

Hahahahaaaa çete tamam, helvacımız bile var ben çok yaşlanmışım ya, eski takvime göre rebiuevvel 1392'de doğmuşum, kaç bin yüzyıl geçmiş
Çok istiyorsunuz madem sizi bu yıl En Nene kategorisine taşıyorum@hunter7 ve Elif ablalarımda var ohhhh
Helva kimin için benim için değildir umarım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…