En Başarılı bulduğunuz ''Kış Sebze Yemeği ''hangisidir?

• Ankete Katılan
    848
  • Anket Kapalı .
Şu kadar yemeğin içinde sadece karnıyarığı yiyebilirim o da çok kızartılmamışsa...

Sen hangisine verdin oyunu office , senin baş sebzen brokoliyi göremedim ama

oy vermek kolay değil kızaaam önce tek tek inceleyecem benim patlıcana alerjim var brokoli olsaydı neyseydi

Evet shapee Curyl de minnoşum yazdı teşekkür mesajında ,Kazenin kardeşi olduğunu,190 boyunda olduğunu öğrendik.
Patlıcanın bir isminin de balcan olduğunu öğrendik daha neler var neler
Curly aslan gibidir maşallah Allah eşine bağışlasın, iyi kalpli, her sorunda imdadıma yetişen kardeşimdir kendisi, ben ona Hızır diyorum :)))

Bildirimde olmasa şamatayı kaçıracaktım yahu

Yarışmaya katılan herkesin eline emeğine sağlık, valla dünden beri yemeklere bakıp karar vermeye çalışıyorum, merak ettiğim tatlarda var, misal pırasa dolması, hiç yemedim denemedim de, eşimle kızım sevmiyor diye almıyorum pırasa ama dolmasını merak etmiyor da değilim, ıspanaklı kumpir yine denemediklerimden, office patlıcan alerjin mi var? Gıda alerjilerinin birçoğunu duydum ama patlıcan alerjisini ilk defa duyuyorum, brokolim var, gel sana salatasını yapayım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…