- 20 Ekim 2018
- 32
- 28
- 37
Ayy inşallah hepimizin yüzü gülsün bu ayEkledim canım
İnşaallah olurrr
Aminnnnbenim regl bugun bitti. ne zaman gelir mechul. ins bu ay dolu yollara bakariz
AminnAyy inşallah hepimizin yüzü gülsün bu ay
İnşallah hayırlısıyla isteyen herkesin gözü yolda kalmasınKızlar içimde bi ferahlık var
İçinşzden birinden bir ay içinde hamilelik haberi gelicek inşaallah
Dua edelim
Hayırlısıyla
Aminnnnnİnşallah hayırlısıyla isteyen herkesin gözü yolda kalmasın
Ekliyorum aminnBen de Araliktan itibaren basliycam insallah :)
Bu listeye eklenmek isterim
Bat 5 Kasim ins. Ama Araliktan itibaren calismalar basliycak Allahin izniyle.
Allah hepimize saglikla hayirliisyla nasip etsin.
EkliyorumMerhaba benimde 13 kasım benide eklermisiniz
Valla olmadım şoktayım heyecanda var içimde acaba havalardan mı diyorum ikidebir kontrol yapıyorum inşallah olmam böyle gider
Ay inşallah Allah’ımİnşallah yarın hüsrana uğramam ya bu ay çok istiyordum
Valla olmadım şoktayım heyecanda var içimde acaba havalardan mı diyorum ikidebir kontrol yapıyorum inşallah olmam böyle gider
İnşallah yarın hüsrana uğramam ya bu ay çok istiyordum
Bi dahaki ay hayalde değil karnında olur inşallahmalesef bebek hayali, yine hayalde kaldı
Allah hayırlı uğurlu etsin inşallahAmin inşallah tüm bekleyiş içinde olanlara beklediklerini versin Allah ım içlerinde bizede. Bide rüyamda incir gördüm aile büyüklerine anlattığımda hamilemisin diye sordular eğer hamileysen kızın olacak falan dediler. Bendeki tepki amin amin amin
Amin inşallah havalar falan yanıltmaz inşallah yaAllah hayırlı uğurlu etsin inşallah