Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Hoşgeldin canımBAT 25 EKİM HENÜZ TEST YAPMADIM. BENİ DE YAZIN LÜTFEN
Şimdi gördümKızlarrrr kan sonucuda çıktııı meleğim henüz 3 haftalık
Hoşgeldin canımmBat 10 Kasım
Selam canımcım ya bugün gelenler geldi valla bu ayda olmadı canım ya önümüzdeki aya kısmet inşallah15 Kasım.
Olsun sağlık olsunSelam canımcım ya bugün gelenler geldi valla bu ayda olmadı canım ya önümüzdeki aya kısmet inşallah15 Kasım.
Zaten belliydi testimde negatiti.
İnşallah canım hepimizin kucağı dolsun bebişlerleOlsun sağlık olsun
Üzülme çok :)
Bir gün olur elbet
Sağlıkla
Hayırla
Gelsin bebeğin ya da bebeklerin :)
Aminnnİnşallah canım hepimizin kucağı dolsun bebişlerle
Test yaptım az önce negatif malesef
Hayırlısı olsun ne diyelimTest yaptım az önce negatif malesef
Beklemek çok yordu gerçekten umudum kalmadıHayırlısı olsun ne diyelim
Başka zaman kısmet artık
Zaman zaman hepimize oluyo böyle şeylerBeklemek çok yordu gerçekten umudum kalmadı
Umudu kaybetmemek o kadar önemli ki meleğin geldiğinde anlatıcak ne çok şey var sana ulaşmak için neler yaptım die sağlıkla gelsinler inşallahZaman zaman hepimize oluyo böyle şeyler
İlla vakti zamanı vardır
Tahminim yaşın da gençtir
Ben 33 yaşındayım
Ne diyim Allah’ın takdiri
Biz duamızı ve çabamızı bırakmayalım
Amin canım Allah razı olsunUmudu kaybetmemek o kadar önemli ki meleğin geldiğinde anlatıcak ne çok şey var sana ulaşmak için neler yaptım die sağlıkla gelsinler inşallah
Amin inşallah tatlım ilkinden sonra korkuyorum aslında şuan şu 12 hafta biran önce dolsun die dua ediyorumAmin canım Allah razı olsun
Kucağına sağlıkla hayırla almayı kısmet etsin
Hadi inşallah olur canım adetlerin düzensiz mi ?benim regl bugun bitti. ne zaman gelir mechul. ins bu ay dolu yollara bakariz
duznli cnm.Hadi inşallah olur canım adetlerin düzensiz mi ?
23 ekim inşallah olurUmudu kış mevsiminden olan anne adaylarının batlarını ekleyebilirim
Ekledim canım23 ekim inşallah olur