Bunları düşünmeBu arada kızlar, Ayın 23ü salı günü eşim tiyatro bileti almış akşama. Az önce aklıma geldi salı günü erken gebelik testi alıp yapayım diyorum. Bata salı itibariyle 4 gün kalmış oluyor. Eğer negatif çıkarsa akşam kafa dağıtır stres atarım tiyatro oyununda :)
Yok canım oluruna bıraktım bakalım, ama salı test yapıcam kararlıyım :)Bunları düşünme
Düşündükçe uzayacak bu iş bak
Ben de taktım iki sene
Şimdi pişmanım
İlk iki sene kimse takmasın boşuna
Takma demekle de olmuyo dieceksin ama
Elimizden geleni yapalım da tamam
Takdir allahın
İnşallah hayırlısını versin hepimize
Hadi inşallah iyi sonuç alırsın :)Yok canım oluruna bıraktım bakalım, ama salı test yapıcam kararlıyım :)
Amin hayırlısı arkadaşımHadi inşallah iyi sonuç alırsın :)
Hayırlısı bakalım canım inşallH gebesindir. Var mı belirtiler falan. Benim de bat 28 i gibi . Salı erken gebelik testi yapma niyetim var yani 4 gün kala nasip bakalımBAT 25 EKİM HENÜZ TEST YAPMADIM. BENİ DE YAZIN LÜTFEN
Maşallah canım ne mutlu sana gözün aydın. Sağlıcakla kucağına almayı nasip etsin rabbimKızlarrrr kan sonucuda çıktııı meleğim henüz 3 haftalık
Valla hiç bişey yok sanırım. Bu ay vücudumu dinlemiyor umHayırlısı bakalım canım inşallH gebesindir. Var mı belirtiler falan. Benim de bat 28 i gibi . Salı erken gebelik testi yapma niyetim var yani 4 gün kala nasip bakalım
merhaba hanımlar
“Aralık- ocak- şubat “bizim aylarımız olsun hayırlısıyla ...
Buyrun batlarımızı yazalım
KIŞ MEVSİMİ BAHARIMIZ OLSUN
Hakkımızda hayırlısı ...
[USER=883648][USER=883648][USER=883648][tr][tr][/tr][/tr][/user][/user][/user][td]üye adı [/td]
[td]bat tarihi [/td]
[td]Test durumu[/td]
[tr]
[td]Cascade_ [/td] Cascade_ [/tr] Cascade_ [tr] [tr]
[tr]
[td][USER=376617]@Neic [/td][USER=376617]
[td]9 kasım[/td]
[td][/td]
[td][/td]
[td][/td]
[td][/td]
[td] [/td]
[td] [/td]
[/user][/tr][USER=376617]
[td][USER=143218]@BONCUK23 [/td]
[td]29 ekim[/td]
[td][/td]
[td][/td]
[td] [/td]
[td][/td]
[td] [/td]
[td] [/td]
[tr]
[tr]
[td]@posterior [/td]
[td]9 kasım[/td]
[td][/td]
[td][/td]
[td][/td]
[td][/td]
[td] [/td]
[td] [/td]
[tr]
[td]@MiyavKedi [/td]
[td]20 ekim [/td]
[td][/td]
[td][/td]
[td][/td]
[td][/td]
[td] [/td]
[td] [/td]
[tr]
[td][USER=906795]@mimice [/td]
[td]3 kasım[/td]
[td][/td]
[td][/td]
[td] [/td]
[td] [/td]
[td] [/td]
[td] [/td][/tr][/tr][/tr][/tr][/USER][/USER][/USER][/USER] [USER=883648][USER=883648][USER=883648][USER=883648][tr][tr][tr][tr]
[COLOR=#ff00ff] [td]@ [/td]
[td][/td]
[td][/td]
[td]. [/td]
[td] [/td]
[td]. [/td]
[td][/td]
[td] [/td][/COLOR]
[COLOR=#ff00ff]
[/COLOR]
[/tr][/tr][/tr][/tr] [/user][/user][/user][/user][/tr] [USER=883648][USER=883648][USER=883648][USER=883648] [/user][/user][/user][/user][/tr] [USER=883648][USER=883648][USER=883648][USER=883648] [tr] [/tr][/user][/user][/user][/user]
İnşallah :)
Ovulasyon testi deniyorum ben de
:))
Hoşgeldin
Tamam ekliyorum
Atatürk’ün gününden bir gün önce :)
Amin
Ne kadar önemliymiş iki günde bir olması
Benim yeni dank etti bu olay
Amin amin cümlemize
Hışgeldin canımBende geldimmmm :)
Benimde bat 26 Ekimm, eğer ki adet olursam aşılamaya başlayacağız hayırlısıyla :) bu ay rahim filmi çekildim inşallah gerek kalmaz
Herkesin göbüşleri dolsun inşallah hanımlar
Ben hep ama hep her gün istisnalar dışındaBende hep öyle biliyordum ama ovulasyon testi deneyip yumurtlamayı görünce 3 4 gün üst üste ilişki önerildi ya tabi oldu mu hayır :/ bünye alışkın değil öyle üst üste ilişkiye felan :)
Kan verdim canım sonuç pozitif umarım sıkıntısız bir gebelik olur tek duam
Hayırlı olsun canım herşey gönlünce olsun. Sağlıcakla tamamla sağlıcakla kucağına al yavrunu inşallahKan verdim canım sonuç pozitif umarım sıkıntısız bir gebelik olur tek duam
Aminnnn amin allahımKan verdim canım sonuç pozitif umarım sıkıntısız bir gebelik olur tek duam