Ya canım ben dün erken gebelk testi yaptım negatifi gördüm moralim bozuldu bu ayda olmadı.Yoksa erken mi yaptım dersin?Belim kasıklarım hala ağrıyor.
Boşver takmaYa canım ben dün erken gebelk testi yaptım negatifi gördüm moralim bozuldu bu ayda olmadı.Yoksa erken mi yaptım dersin?Belim kasıklarım hala ağrıyor.
Cumartesi canım bat aslında çok bir belirtim yoktu sadece bel ağrısı dışında yarın evlilik yıldönümümüz o yüzden testim testi belki bize bir sürpriz yaptımı die bu ay soğan kürü yaptım hepsi bu bende çokkk şaşkınım :))Senin test mi canım hayırlı olsun gözün aydın. Kaç gün vardı bata, belirtilerin nelerdi
Kuzum çizgim silik yarın kan vericem umarım sıkıntısız devam eder topiğimizin ilk bat haberide ilk gebeliğide benim siz bana ben size uğurlu geliriz
Acayip mutluyum inşallah darısı burdaki herkezin başınaGörünene göre hamilesin. Tebrikler
Çizgi gayet net gözüküyor. Birde çekim olmasına rağmen. Normalde fotolarda pek belli olmaz ama seninki gayet net çıkmış.emineee_e
Bir kere yapmııştım ondada tutmadığı için bir daha da yapmadım.Zaten takvim uygulamasıyla aynı güne denk geldiğin için telden takip ediyrum.Boşver takma
Beklenti yapma
Olmazsa önümüzdeki ay...
Ovulasyon testi yaptın mı hiç?
Tamam canımBir kere yapmııştım ondada tutmadığı için bir daha da yapmadım.Zaten takvim uygulamasıyla aynı güne denk geldiğin için telden takip ediyrum.
Önümüzdeki aylara inşallah.
Rabbim tamamına erdirsin canım sağlıcakla. Ben de belirtilere çok takılmak istemiyorum sonu hüsran olur diye.Cumartesi canım bat aslında çok bir belirtim yoktu sadece bel ağrısı dışında yarın evlilik yıldönümümüz o yüzden testim testi belki bize bir sürpriz yaptımı die bu ay soğan kürü yaptım hepsi bu bende çokkk şaşkınım :))
Aynen canım ya belirti falan fıs.. O testte çift çizgi gerçek olan :) Görene kadar sesimi çıkarmıcam
Aynen canım ya belirti falan fıs.. O testte çift çizgi gerçek olan :) Görene kadar sesimi çıkarmıcam
Bu arada kızlar, Ayın 23ü salı günü eşim tiyatro bileti almış akşama. Az önce aklıma geldi salı günü erken gebelik testi alıp yapayım diyorum. Bata salı itibariyle 4 gün kalmış oluyor. Eğer negatif çıkarsa akşam kafa dağıtır stres atarım tiyatro oyununda :)
Sabah ilk iş kan vericem canım :)