Canım ben de iki günde bir şeklinde devam ediyor günaşırı yani. Bakalım hayırlısıyla Rabbim isteyen herkese sağlıklı hayırlı evlatlar nasip etsin tez zamandaİnşallah :)
Ovulasyon testi deniyorum ben de
:))
Hoşgeldin
Tamam ekliyorum
Atatürk’ün gününden bir gün önce :)
AminCanım ben de iki günde bir şeklinde devam ediyor günaşırı yani. Bakalım hayırlısıyla Rabbim isteyen herkese sağlıklı hayırlı evlatlar nasip etsin tez zamanda
Yani ben kaç ay önce denedim canım ovulasyon testini ama olmadı tabi nasip herşey bunlar işin bahanesi de. Hem ovulasyona hem idrar testlerine baya para verdim . O yüzden böyle daha iyi diye düşünüyorum sabır ve dua ile beklicez. Sen kaç aydır korunmuyorsunAmin
Ne kadar önemliymiş iki günde bir olması
Benim yeni dank etti bu olay
Amin amin cümlemize
Nette ucuz bayaYani ben kaç ay önce denedim canım ovulasyon testini ama olmadı tabi nasip herşey bunlar işin bahanesi de. Hem ovulasyona hem idrar testlerine baya para verdim . O yüzden böyle daha iyi diye düşünüyorum sabır ve dua ile beklicez. Sen kaç aydır korunmuyorsun
Inşallah Rabbim gönlüne göre verir canım. Benim evet 5 yaşında oğlum var. 3 ay öncesine kadar bir düşük yaşadım 6 haftaşıktı. Şuan tekrar istiyoruz inşallah diyelimNette ucuz baya
Benim baya oldu
2 seneyi geçti :)
Ama yumurtlama dönemi meselesini önemsemiyordum
Yemi öğrendim
Doktor tutturamıyorsunuz falan dedi
Muhtemelen çatlatma iğnesi yapacak
Senin bir çocuğun var sanırım
Merhaba ilk bat benden olsun 20 Ekim :) umarım gelmezde bebiş haberiyle gelirim 18 ekim evlilik yıldönümüm çok istiyorum sürpriz yapmak ve geçen sene ocakta hamile kalmıştım belkide uğur olur
Ayyy inşallah ya çok istiyorummmAynı gün canım batlarımız inşallah beklediğimiz haberi alırız :)
Belirtilerin varmı bende baya bir kasık ağrısı oldu bu ay.Bu yaşıma kadar hiç bir ay yaşamamıştım. Karnımın tam altında yumurtalıkarın orda gibi.Ayyy inşallah ya çok istiyorummm
Bende yaşıyorum ama bilemiyorum korkuyorum valla yok negatif olcak dieBelirtilerin varmı bende baya bir kasık ağrısı oldu bu ay.Bu yaşıma kadar hiç bir ay yaşamamıştım. Karnımın tam altında yumurtalıkarın orda gibi.
Vallahi her ay tavuk gibi düşünür oldum.Hayırlısı bakalım az kaldı günümüze.Bende yaşıyorum ama bilemiyorum korkuyorum valla yok negatif olcak die
Kendinizi dinlemeyin o kadar kızlarBende yaşıyorum ama bilemiyorum korkuyorum valla yok negatif olcak die
Ay evet doğru söylüyorsun canım.Düşünsekte olacak düşünmesekteKendinizi dinlemeyin o kadar kızlar
Hayırlı zamanda olsun
Hadi bakalım hayırlı olsun
Ekimciler ve kasımcılar
Allah bağışlasınInşallah Rabbim gönlüne göre verir canım. Benim evet 5 yaşında oğlum var. 3 ay öncesine kadar bir düşük yaşadım 6 haftaşıktı. Şuan tekrar istiyoruz inşallah diyelim
Hoşgeldin canımSelam kızlar bende geldim bendeeeeee 20 Ekim batım.
Herkese merhabalar
Hoşgeldin ekleyeceğim :)))Merhaba canım benimde 3 Kasım . Ovulasyonu denk getirebilirsek çalışmalara başlıcaz inşallah. Pko olunca çok zor oluyor
Desene bereketi ile mi geliyor ne ay inşallah yareppim duy sesimiziKızlar topik üstüne topik Açılıyor, beni de ayrı bir heyecan umut sarıyor..