Daha günüm var benim 20 aralık@mardinantep @posterior @Neic dvtb Minkkalpp @SedaGretchen @MiyavKedi A Aysucan20 papatyakokankadin @15yusra11 mimice @Sadece02matilda @BONCUK23
Kuzular hamile olan var mııı
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Daha günüm var benim 20 aralık@mardinantep @posterior @Neic dvtb Minkkalpp @SedaGretchen @MiyavKedi A Aysucan20 papatyakokankadin @15yusra11 mimice @Sadece02matilda @BONCUK23
Tamam canım benimDaha günüm var benim 20 aralık
Malesef kuzumm@mardinantep @posterior @Neic dvtb Minkkalpp @SedaGretchen @MiyavKedi A Aysucan20 papatyakokankadin @15yusra11 mimice @Sadece02matilda @BONCUK23
Yok kuzum hamiş değilim test yaptım bişey ypk pazartesi her ihtmale karşın kan verip adet söktürücüye başlcamMinkkalpp canım??
Malesef kuzumm
Geçmiş olsunYok kuzum hamiş değilim test yaptım bişey ypk pazartesi her ihtmale karşın kan verip adet söktürücüye başlcam
Yok canım malesef pazartesi artık doktora gidicem doktor kontrolünde gerçekleşsin herşey. Kendimiz deniyoruz ama tutmuyor , olmadı. Nasip kısmet gerçi bu işler ama hayırlısı değilmiş demekki@mardinantep @posterior @Neic dvtb Minkkalpp @SedaGretchen @MiyavKedi A Aysucan20 papatyakokankadin @15yusra11 mimice @Sadece02matilda @BONCUK23
GünaydınGünaydın kızlar bata 5 gün var test yaptım erken gebelik testi kocaman bir negatif sanırım bu ay da olmadı
Gğnaydın bence de boşver belirtiyiGünaydın kızlar bata son 10 gun var akıntıdan yola cikarak hesapladgmda göğüs hassaiyetim var ara ara kasık ağrısı hamilelik belirtisi olarak gormuyorum ama acikcasi gecen ayda böyleydi durum
Aynen canim son 3aydir hep ayni belirtiler oluyorGğnaydın bence de boşver belirtiyi
Bence bizim bu belirtiler hep psikolojikAynen canim son 3aydir hep ayni belirtiler oluyor
Eczanede erken gebelik testleri var ondan yapın isterseniz. Adetten 6 gün öncesini veriyor. 15 TL birşeyarkadaslar merhaba adetten 4 5 gun once adet sancısı yasayan ve hamıle oldgunu ogrenen arkdslar varmı aranızda ?
Test ypmayi dusundum sadce eger bunun belriti oldguna karar verirsem test yaparim aksi takdirde gerek yok die dusundum. Tecrubeli arkdslardan yardm almak istedim.Eczanede erken gebelik testleri var ondan yapın isterseniz. Adetten 6 gün öncesini veriyor. 15 TL birşey
Malesef canım biz tedaviye başlıcaz sanırım, eşimin değerleri biraz düşük çıktı@mardinantep @posterior @Neic dvtb Minkkalpp @SedaGretchen @MiyavKedi A Aysucan20 papatyakokankadin @15yusra11 mimice @Sadece02matilda @BONCUK23
Hamile kalan bi arkdsma doktoru deis ki eteciplak elle dokunma. Eldiven tak dusuk riski olablr. Bunu diyen doktorsa ozaman sende titizlenmekte haklsn bncede bi eldiven bulndur etler icin bnde oyle ypcamArkadaşlar bu sayfadaki herkes gebelik düşünüyor, inşallah hepimiz için hayırlı olan olsun. Benim aklımı yoran bazı düşünceler var. Sizlerde de oluyor mu merak ettim. Mesela çiğ ete dokunulmaz toksoplazma riski var. Evde kıymalı yemek yapicam Hemen titizleniyorum. Evham geliyor yani. Yine bazı batıl inanışlar var işte elini birşeye dokunun mu gebeyken bir yerine sürme gibilerden. Bu düşünceler sizde de oluyor mu