Gebeliğe Hazırlık Kış mevsimi içimizin baharı olsun

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Günaydın kızlar bata 5 gün var test yaptım erken gebelik testi kocaman bir negatif sanırım bu ay da olmadı :KK43::KK43::KK43:

Günaydın kızlar bata son 10 gun var akıntıdan yola cikarak hesapladgmda göğüs hassaiyetim var ara ara kasık ağrısı hamilelik belirtisi olarak gormuyorum ama acikcasi gecen ayda böyleydi durum

arkadaslar merhaba adetten 4 5 gun once adet sancısı yasayan ve hamıle oldgunu ogrenen arkdslar varmı aranızda ?

Arkadaşlar bu sayfadaki herkes gebelik düşünüyor, inşallah hepimiz için hayırlı olan olsun. Benim aklımı yoran bazı düşünceler var. Sizlerde de oluyor mu merak ettim. Mesela çiğ ete dokunulmaz toksoplazma riski var. Evde kıymalı yemek yapicam Hemen titizleniyorum. Evham geliyor yani. Yine bazı batıl inanışlar var işte elini birşeye dokunun mu gebeyken bir yerine sürme gibilerden. Bu düşünceler sizde de oluyor mu

Eczanede erken gebelik testleri var ondan yapın isterseniz. Adetten 6 gün öncesini veriyor. 15 TL birşey
Test ypmayi dusundum sadce eger bunun belriti oldguna karar verirsem test yaparim aksi takdirde gerek yok die dusundum. Tecrubeli arkdslardan yardm almak istedim.

Arkadaşlar bu sayfadaki herkes gebelik düşünüyor, inşallah hepimiz için hayırlı olan olsun. Benim aklımı yoran bazı düşünceler var. Sizlerde de oluyor mu merak ettim. Mesela çiğ ete dokunulmaz toksoplazma riski var. Evde kıymalı yemek yapicam Hemen titizleniyorum. Evham geliyor yani. Yine bazı batıl inanışlar var işte elini birşeye dokunun mu gebeyken bir yerine sürme gibilerden. Bu düşünceler sizde de oluyor mu
Hamile kalan bi arkdsma doktoru deis ki eteciplak elle dokunma. Eldiven tak dusuk riski olablr. Bunu diyen doktorsa ozaman sende titizlenmekte haklsn bncede bi eldiven bulndur etler icin bnde oyle ypcam