Gebeliğe Hazırlık Kış mevsimi içimizin baharı olsun

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Arkadaşlar bu sayfadaki herkes gebelik düşünüyor, inşallah hepimiz için hayırlı olan olsun. Benim aklımı yoran bazı düşünceler var. Sizlerde de oluyor mu merak ettim. Mesela çiğ ete dokunulmaz toksoplazma riski var. Evde kıymalı yemek yapicam Hemen titizleniyorum. Evham geliyor yani. Yine bazı batıl inanışlar var işte elini birşeye dokunun mu gebeyken bir yerine sürme gibilerden. Bu düşünceler sizde de oluyor mu

Ben ilk gebeliğimde kurban bayramında etleri de elledim ciğer de yedim hatta ciğeri normal de yiyen bir insan değildim resmen canım çekti o zaman ben yapmadım ama yedim.. hiç duymamıştır ben öyle birşey ete dokunmamak falan..
Hem dondurulmuş et demişler banada şunu diyorlar dondurulmuş gıdalar çöp haline geliyor hiçbir faydası yok bunu da düşünürsek nasıl olacak???

Ben ilk gebeliğimde kurban bayramında etleri de elledim ciğer de yedim hatta ciğeri normal de yiyen bir insan değildim resmen canım çekti o zaman ben yapmadım ama yedim.. hiç duymamıştır ben öyle birşey ete dokunmamak falan..
Hem dondurulmuş et demişler banada şunu diyorlar dondurulmuş gıdalar çöp haline geliyor hiçbir faydası yok bunu da düşünürsek nasıl olacak???
Peki ciğer için söylenen batıl inanışları bilerek mi yediniz bilmeden mi.

ya haklısın ama dedigim gibi doktoru soylemiş bnde azıcık sasırdım doktordan bunları duymak ne bileyim yinede tbi herkes kendı ınandugu dogru buldugu seyi yapsın :)