Gebeliğe Hazırlık Kış mevsimi içimizin baharı olsun

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Kızlar benim adet günüm dündü olmadım telefondaki uygulamanın söylemesine göre yumurtlama günümü değerlendirdim tabiki doğruysa . Hamilelik hiç yaşamadığım için belirti bilmiyorum ama adete yönelik belirtilerim var kasık ağrım falan . Sizce test yapmalımıyım yoksa biraz daha geçmesini yada adetimin gelmesini beklemelimiyim bilgili ve deneyimli arkadaşlar yardım lütfeeen

ya haklısın ama dedigim gibi doktoru soylemiş bnde azıcık sasırdım doktordan bunları duymak ne bileyim yinede tbi herkes kendı ınandugu dogru buldugu seyi yapsın :)

Aynen :KK66: ya et değilde ciğeri duymuştum ben ama dediğim gibi canım istedi hamileyken sanki sürekli ondan yiyormuşum gibi :) yedim çok şükür herhangi birşey olmadı çocuğumda..

Kızlar benim adet günüm dündü olmadım telefondaki uygulamanın söylemesine göre yumurtlama günümü değerlendirdim tabiki doğruysa . Hamilelik hiç yaşamadığım için belirti bilmiyorum ama adete yönelik belirtilerim var kasık ağrım falan . Sizce test yapmalımıyım yoksa biraz daha geçmesini yada adetimin gelmesini beklemelimiyim bilgili ve deneyimli arkadaşlar yardım lütfeeen

Gebelik belirtileriyle adet belirtileri aynı olabiliyor canım ben kasık ağrısı bel ağrısı çektim aynı regl olacakmış gibi mesela ama göğüslerim çok ağrıyordu dokununca hiç gebeliğe yormamıştım onu nedense ama hamileydim sabredebilirsen 1 2gün daha bekle yoksa da test yap çıkar inşAllah

Aynen :KK66: ya et değilde ciğeri duymuştum ben ama dediğim gibi canım istedi hamileyken sanki sürekli ondan yiyormuşum gibi :) yedim çok şükür herhangi birşey olmadı çocuğumda..
Ye zaten canim:) sadcecigden dokunmamakgerekyo guzel pisirdikten snrsyenileblr cokda severim :)

Arkadaslar birsey sorcam adetime 3 gun kaldi amason 5 gundur adet sancisi geliyo ara aracok minik. Bunu yasayan oldu mugebeliklerde?