Gebeliğe Hazırlık Kış mevsimi içimizin baharı olsun

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
yeni bat 14 aralık bakalım
Bende aynen 14 Aralik beklemedeyim. Nezamandi senin ovu günlerin? Benim 23 kasim en yüksek oldugu zamandi. Degerlendirdik bakalim. Kasiklarima bicak gibi batmalar oluyo aslinda erken ama
Ya sadece çocuk sahibi olmak da değil o gebelik duygusunu da yaşamayı çok istiyorum bir kadın olarak kendimi artık çok eksik hissediyorum.:KK43:

Canim benim ümidini kesme. Durmunu bilmiyorum ama. Denemeye devam. Sogan suyu ve cörekotu yagi ic

Ya uc aydır aslan pençesi civan bercemi keten tohumu hayıt tohumu bir de zencefil besini karıştırıp sabah akşam aç karnına içiyordum ama onlarda ise yaramayinca uzuluyorum

Ya uc aydır aslan pençesi civan bercemi keten tohumu hayıt tohumu bir de zencefil besini karıştırıp sabah akşam aç karnına içiyordum ama onlarda ise yaramayinca uzuluyorum
Umudumuzu yitirimeyin. Hiç beklemediğiniz anda güzel haberler gelir inşallah. Her zaman inanarak ve isteyerek yapın , emin olun olumlu enerjiler hayata pozitif bakmanizi sağlıyor. En azından ben öyle yapıyorum. Allahım vermiyorsa vardır bir bildiği ama ben çok istiyorum hayırlı zamanda bizimle kavussun inşallah miniklerimiz

Ya sadece çocuk sahibi olmak da değil o gebelik duygusunu da yaşamayı çok istiyorum bir kadın olarak kendimi artık çok eksik hissediyorum.:KK43:
Ah canım ahh...
Bende aynen 14 Aralik beklemedeyim. Nezamandi senin ovu günlerin? Benim 23 kasim en yüksek oldugu zamandi. Degerlendirdik bakalim. Kasiklarima bicak gibi batmalar oluyo aslinda erken ama
Bekleme bence
Beklemeden olur inşallah

Canim benim ümidini kesme. Durmunu bilmiyorum ama. Denemeye devam. Sogan suyu ve cörekotu yagi ic

Iyi canım birkaç güne yuöurtlama günüm, bu arada bu akşam itibariyle eşime Keçiboynuzu kürü uygulamaya başladım, bakalım nasip sen naptın
İnşaallah olur faydası
Benim de aynı işte :)
Evet canım ya, içim aralığa ayrı bir siniyor :) 6 sene önce oğluma Aralık Ayında hamile kalmıştım belki de ondan kısmet bakalım
Benim de Doğum günüm Aralık ayı DİE siniyo biraz :))
Hadi bakalım hayırlısı olsun haklarımızda

ben de 30 kasım olarak görünüyordu ama ben ovülasyon testi ile de takip ettim ve kaçırmamak için 26-30 kasım arasında her günü değerlendirdik bakalım :olamaz::olamaz::olamaz:

merhaba hanımlar
“Aralık- ocak- şubat “bizim aylarımız olsun hayırlısıyla ...
Buyrun batlarımızı yazalım

KIŞ MEVSİMİ BAHARIMIZ OLSUN

Hakkımızda hayırlısı ...

Hamile arkadaşlarımız

@emineee_e :anneadayı:
@Yasmnn__ :anneadayı:
@Gulmet3 :anneadayı:
@Synonyms :anneadayı:

Hamile olmak isteyen arkadaşlarımız
[td]üye adı [/td]
[td]bat tarihi [/td]
[td]Test durumu[/td]

[tr]
[td] Cascade_ Cascade_ [/td] Cascade_ Cascade_ [/tr]
Cascade_ Cascade_ Cascade_ Cascade_ [tr] [tr]
[tr]
[td][USER=376617]@Neic
[/td][USER=376617]
[td]9 kasım[/td]
[td][/td]
[td][/td]
[td][/td]
[td][/td]
[td] [/td]
[td] [/td]
[/user][/tr][USER=376617]
[td][USER=143218]@BONCUK23
[/td]
[td]21 kasım[/td]
[td][/td]
[td][/td]
[td] [/td]
[td][/td]
[td] [/td]
[td] [/td]
[tr]

[tr]
[td]@posterior [/td]
[td]9 kasım[/td]
[td][/td]
[td][/td]
[td][/td]
[td][/td]
[td] [/td]
[td] [/td]
[tr]
[td]@MiyavKedi [/td]
[td]15 kasım[/td]
[td][/td]
[td][/td]
[td][/td]
[td][/td]
[td] [/td]
[td] [/td]

[tr]
[td][USER=906795]@mimice
[/td]
[td]3 kasım[/td]
[td][/td]
[td][/td]
[td] [/td]
[td] [/td]
[td] [/td]
[td] [/td]
[/tr][USER=906795][/user][/tr] [USER=906795][/user][/tr][USER=906795][/user][/tr][USER=906795][/USER][/USER][/USER][/USER][/USER]
[USER=883648][USER=883648][USER=883648][USER=883648][USER=883648][tr][tr][tr][tr]
[COLOR=#ff00ff] [td]@papatyakokankadin [/td]
[td]8 kasım[/td]
[td][/td]
[td]. [/td]
[td] [/td]
[td]. [/td]
[td][/td]
[td] [/td][/COLOR]
@Sadece02matilda 25 ekim
@Aysucan20 13 kasım
@SedaGretchen 5 kasım
@dvtb 11 kasım
@bi prenses annesi 15 kaısm
@Neic 9 kasım
@Minkkalpp 7 kasım
[/tr][/tr][/tr][/tr]
[/user][/user][/user][/user][/user][/tr] [USER=883648][USER=883648][USER=883648][USER=883648][USER=883648] [/user][/user][/user][/user][/user][/tr] [USER=883648][USER=883648][USER=883648][USER=883648][USER=883648] [tr] [/tr][/user][/user][/user][/user][/user]
[USER=883648][USER=883648][USER=883648][USER=883648][tr][tr][/tr][/tr][/user][/user][/user][/user]
M mardinantep posterior posterior Neic Neic dvtb dvtb Minkkalpp Minkkalpp @SedaGretchen M MiyavKedi A Aysucan20 papatyakokankadin papatyakokankadin 15yusra11 15yusra11 mimice mimice Sadece02matilda Sadece02matilda BONCUK23 BONCUK23
Kuzular hamile olan var mııı