- 8 Ocak 2017
- 25.174
- 43.536
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Tamam canım benimBen 23 kasımda catlatma iğnesi oldum beklemedeyim hala canım geçen ay tutmamıştı
Sabah idrar testi yaptım normal gebelik testi ile negatif cıktı acaba erken mı davrandımTamam canım benim
İnşallah hayırlı zamanda tutar
Çatlatma iğnesinden sora ne zaman Test yapılıyo acabaSabah idrar testi yaptım normal gebelik testi ile negatif cıktı acaba erken mı davrandım
Anladım cnm sagol yinedeÇatlatma iğnesinden sora ne zaman Test yapılıyo acaba
Ben de bilmiyorum maalesef
Sen de sağolAnladım cnm sagol yinede
C
İnşaallahhhhh aminnC
Canımbenim bat 3 Ocak gibi olacak sanırım. Düzensiz ya benim adetler tam bilemiyorum.
Bakalım yine de deniyorum ovulasyon testi ile başladım .. bu arada soğan suyu da içiyorum. Belki alternatif tıbbın faydası olur :)
Hayırlısı olsunGünaydın kizlar muhtemel bat 18 Aralık beklemedeyim bel ağrım var pek değerlendiremedik su aralar yinr cok ümidim yok acikcasi tahmini ovulasyon yarın...
Cascade_ sendr durum ne cnm
Hadi hayirlisi ins cnmHayırlısı olsun
Benim de aynı
Hiç bi değişiklik yok
Yeni bitti regl zaten
Olsun canım dene bence sen yinede Allah'tan ümit kesilmez :) hem bak ovulasyon testinde varmış. Bende bugün sipariş vericem az kaldı...İnşaallahhhhh aminn
Ben de geçen ay denedim ovulasyon tutmadı
Şimdi de içimden gelmiyo
Bi sürü ovu testi var
Toplu almıştım
Bence testle falan hiç kendini strese sokma tatlım bütün ay boyunca düzenli bir şekilde hiç bırakmadan dene elbet tutacak bana doktorum söyledi aydan aya beden farkediyor ki stres en büyük sorunHayırlısı olsun
Benim de aynı
Hiç bi değişiklik yok
Yeni bitti regl zaten
Sağol canım benimBence testle falan hiç kendini strese sokma tatlım bütün ay boyunca düzenli bir şekilde hiç bırakmadan dene elbet tutacak bana doktorum söyledi aydan aya beden farkediyor ki stres en büyük sorun
Canım benim 20 aralık bikac gün sonra ovulasyon günüm bekliyorum herseyin hayırlısı
Amin canım benimCanım benim 20 aralık bikac gün sonra ovulasyon günüm bekliyorum herseyin hayırlısı
Ben de üzülüyorum ama elden ne gelirCascade_ bende 3 gün sonra da regl başlayacak Kasım ayında da gebelik oluşmadı:(