Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Aminnnn inşallahİnşallah Kasım ayından da hamile haberleri alırız
Hayırlısıyla
Sağlıkla
Düşük tehditi olanlara veriyorlar diye biliyorum onu canım
Doğrudur canım da, geçen bir arkadaş yazmıştı Sayfanın birinde; ilk gebeliğiymiş kasıklarında Ağrı oluyormuş kramp şeklinde, doktor progestan 100 MG vermiş. Doktordan doktora Değişiyor galiba bilemedim ben deDüşük tehditi olanlara veriyorlar diye biliyorum onu canım
Evet canım önlem amaçlı da veriyorlar öyleDoğrudur canım da, geçen bir arkadaş yazmıştı Sayfanın birinde; ilk gebeliğiymiş kasıklarında Ağrı oluyormuş kramp şeklinde, doktor progestan 100 MG vermiş. Doktordan doktora Değişiyor galiba bilemedim ben de
Ben de düşük yaptığım gebeliğimde en başından beri hep bir Ağrı kramp hali vardı canım. Doktor normal Yerleşme ağrısı dedi ama ben oğluma gebeliğimde bu kadar yoğun yaşamamıştım, yani rahatsız edecek boyutta. 6 haftalıken düşük yaptım sonra. Tabiki takdir Allahın ama tedbir gereken bir durum varsa da almak lazım canım . Bakalım ikinci gebeliğim için doktor ne Söyler ne verirEvet canım önlem amaçlı da veriyorlar öyle
Benimde 3 gündür kasıklarımda hafif hafif ağrılar oluyor doktorum normal dedi ama bugün tekrar değerime baktırdım kan versim 528e yukselmiş simdilik bi sıkıntı yok bakalım inşallah da olmazBen de düşük yaptığım gebeliğimde en başından beri hep bir Ağrı kramp hali vardı canım. Doktor normal Yerleşme ağrısı dedi ama ben oğluma gebeliğimde bu kadar yoğun yaşamamıştım, yani rahatsız edecek boyutta. 6 haftalıken düşük yaptım sonra. Tabiki takdir Allahın ama tedbir gereken bir durum varsa da almak lazım canım . Bakalım ikinci gebeliğim için doktor ne Söyler ne verir
Amin canım amin...İnşallah , sağlıcakla al kucağına yavrunu.Benimde 3 gündür kasıklarımda hafif hafif ağrılar oluyor doktorum normal dedi ama bugün tekrar değerime baktırdım kan versim 528e yukselmiş simdilik bi sıkıntı yok bakalım inşallah da olmaz
Amin inşallah canım sağolAmin canım amin...İnşallah , sağlıcakla al kucağına yavrunu.
Canım hayırlı olsun benim de iki gün gecikmem var belirtilerini yazar mısınGünaydın hanımlaaar bugün biz doktora gidiyoruuuzz :)
Merhaba evet bir gün kaldı. Merakla beklemedeyim kendimi regli olacak gibi hissetmiyorum. Karın bölgemde genel bi ağrı var. Hareket edince daha çok hissediliyor. Göğüslerim de 4-5 gündür şiş.
Canım ya neredeyse hiç belirtim olmadı normalde adete yakın gögüsüm hasasslaşırdı, ama son zamanlarda cok cok daha fazla hasaslaşmaya başlamıştı az baş ağrısı başka hiçbişey olmadı bende iki gün geçikmede ögrendim kan vererek test yapsana?Canım hayırlı olsun benim de iki gün gecikmem var belirtilerini yazar mısın
Yarın da olmazsam kan vereceğim canım iki yıl vajinusmus ile uğraştım ilk denememizdi insallah tutarCanım ya neredeyse hiç belirtim olmadı normalde adete yakın gögüsüm hasasslaşırdı, ama son zamanlarda cok cok daha fazla hasaslaşmaya başlamıştı az baş ağrısı başka hiçbişey olmadı bende iki gün geçikmede ögrendim kan vererek test yapsana?
İnşallah canım herşey gönlüne göre olsuunnYarın da olmazsam kan vereceğim canım iki yıl vajinusmus ile uğraştım ilk denememizdi insallah tutar
Canım doktor randevun nasıldı bebişte sende iyisindir inşallah tam kaç haftalık kalp atışını duydun mu bende 5+4'ümİnşallah canım herşey gönlüne göre olsuunn
Sağlık olsunSelam kızlar , iki gün kaldı ama hiçbir belirti yok bende hamilelikleri ilgili. Sanırım bir başka aralığa kaldık :/
İnşallah hayırlısıyla olurMerhaba evet bir gün kaldı. Merakla beklemedeyim kendimi regli olacak gibi hissetmiyorum. Karın bölgemde genel bi ağrı var. Hareket edince daha çok hissediliyor. Göğüslerim de 4-5 gündür şiş.
Amin inşallahİnşallah hayırlısıyla olur