Canım ben şu an 4+5 im doktora iki gün önce gittim doktorum bakmadı daha erken gozukmez diye haftaya carşamba çağırdı inşallah keseyi görürüz o zamana 5+3 olucaz inşallah görünür demi?Canım doktor randevun nasıldı bebişte sende iyisindir inşallah tam kaç haftalık kalp atışını duydun mu bende 5+4'üm
Hayırlısı olsun canım sağlıklı bir gebelik olsun insallah ne mutlu :)) darısı tüm isteyenlerin başınaBat 2 kasımdi ve bugün test yaptım sonuç pozitif.. hamileyim a dostlar darisi tüm isteyenlerin başına
Amin inşallah sağol canım.Hayırlısı olsun canım sağlıklı bir gebelik olsun insallah ne mutlu :)) darısı tüm isteyenlerin başına
Hayırlı olsun canım gözün aydın kan ver kesinleştir gebeliğini :)Bat 2 kasımdi ve bugün test yaptım sonuç pozitif.. hamileyim a dostlar darisi tüm isteyenlerin başına
Doğru söylüyorsun birde kan versem iyi olcakHayırlı olsun canım gözün aydın kan ver kesinleştir gebeliğini :)
Canım hayırlı olsun gözün aydın sağlıcakla al kucağına inşallah darısı isteyen herkesin başına diyelim. Sağlık ocağı saat 10 a kadar kan alıyor, ertesi gün sabah çıkıyor sonuçSağlık ocağında kan versem sonuç ne zaman çıkar
Hastanede versen ya canımSağlık ocağında kan versem sonuç ne zaman çıkar
Öncelikle iyi dileklerin için teşekkür ederim. Rabbim isteyen herkese nasip etsin. Sanırım hastaneye gitsem iyi olcak çünkü ben troid ilacı kullanıyorum hemen o ilacın dozunun yükselmesi lazım..Canım hayırlı olsun gözün aydın sağlıcakla al kucağına inşallah darısı isteyen herkesin başına diyelim. Sağlık ocağı saat 10 a kadar kan alıyor, ertesi gün sabah çıkıyor sonuç
Aynen öyle yapsam iyi olcakHastanede versen ya canım
Tabiki canım öyle bir rahatsızlığın arsa hastanede kan ver ayrılı hormon tahlili vs yapılır. Daha iyi olur.Öncelikle iyi dileklerin için teşekkür ederim. Rabbim isteyen herkese nasip etsin. Sanırım hastaneye gitsem iyi olcak çünkü ben troid ilacı kullanıyorum hemen o ilacın dozunun yükselmesi lazım..
Ben dün gittim canım 5+4 üm ve çok şükür keseyi gördük 12 mm herhangi bir sıkıntı yok 2 hafta sonra gel kalp atışı için dediCanım ben şu an 4+5 im doktora iki gün önce gittim doktorum bakmadı daha erken gozukmez diye haftaya carşamba çağırdı inşallah keseyi görürüz o zamana 5+3 olucaz inşallah görünür demi?
Sen nasılsın gördün mü keseyi bebişi ne zaman gordun kaç gunlukken
Canım bende tiroid ilacı kullanıyorum levotiron 5+5 tam bugün dozunu yükseltmedi henüz gidişata göre bakıcaz bende elinden geleni yapıyorum ama umarım yükselmezÖncelikle iyi dileklerin için teşekkür ederim. Rabbim isteyen herkese nasip etsin. Sanırım hastaneye gitsem iyi olcak çünkü ben troid ilacı kullanıyorum hemen o ilacın dozunun yükselmesi lazım..
Gozun aydın canım :) bebişi dw görmedin daha demiBen dün gittim canım 5+4 üm ve çok şükür keseyi gördük 12 mm herhangi bir sıkıntı yok 2 hafta sonra gel kalp atışı için dedi
Canım bende tiroid ilacı kullanıyorum levotiron 5+5 tam bugün dozunu yükseltmedi henüz gidişata göre bakıcaz bende elinden geleni yapıyorum ama umarım yükselmez
Saglikla kucagina alırsın inşallahBen dün gittim canım 5+4 üm ve çok şükür keseyi gördük 12 mm herhangi bir sıkıntı yok 2 hafta sonra gel kalp atışı için dedi
Yok canım çok ufak olduğu için daha görmedim kese de normal bir sıkıntı yok dediği için alttan bakmayada gerek görmedi şimdi 2 hafta nasıl beklicem :))Gozun aydın canım :) bebişi dw görmedin daha demi
Ya çok iyi anlayabiliyorum seni bende çarşamba günü gitcem 4 gün var ben bile bekleyemiyorum inşallah bende görürüm keseyiYok canım çok ufak olduğu için daha görmedim kese de normal bir sıkıntı yok dediği için alttan bakmayada gerek görmedi şimdi 2 hafta nasıl beklicem :))
İnşallah kuzum inşallah sağlıkla görelim kalp atışlarını duyalımda kucağımıza alalımYa çok iyi anlayabiliyorum seni bende çarşamba günü gitcem 4 gün var ben bile bekleyemiyorum inşallah bende görürüm keseyi