- 15 Aralık 2009
- 9.220
- 14.625
- 498
Yok Kızkardeşim azarlamadım.Hafif azarladın mı sen beni
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Yok Kızkardeşim azarlamadım.Hafif azarladın mı sen beni
Tamam arkadaşlar hepinize tek tek teşekkür ederim. Normal bişeymiş bu coğunluk olarak kızda öyle düşünüyor demekki. Ben yapmadıgım için başkasınında yapmasına anlam veremedim. Kime anlattıysam bana hak verdiler benim çevremde yok böyle bi rahatlık bana bu yüzden acayip geldi. Sormak istedim cevaplarımıda cok güzel aldım. COk takıntılı bi insanım sayenizde o ailenin içine girsem bile hiç bi zaman sevilmediğimi düşünücem cok tesekkürler.
Takıntılı insanlar da ailede sevilmez genelde. hadi bakalım şimdi bunu da düşün durTamam arkadaşlar hepinize tek tek teşekkür ederim. Normal bişeymiş bu coğunluk olarak kızda öyle düşünüyor demekki. Ben yapmadıgım için başkasınında yapmasına anlam veremedim. Kime anlattıysam bana hak verdiler benim çevremde yok böyle bi rahatlık bana bu yüzden acayip geldi. Sormak istedim cevaplarımıda cok güzel aldım. COk takıntılı bi insanım sayenizde o ailenin içine girsem bile hiç bi zaman sevilmediğimi düşünücem cok tesekkürler.
Yok Kızkardeşim azarlamadım.
2 oğlu olan annelerin en büyük korkusunun ilerde gelinler yüzünden kardeşlerin arasının acılması olduğunu duymuştum . Sanırım haklılar.
Takıntılı insanlar da ailede sevilmez genelde. hadi bakalım şimdi bunu da düşün dur
Takıntılı insanlar da ailede sevilmez genelde. hadi bakalım şimdi bunu da düşün dur
bunu sana daha önce de yazmıştım değil mi?
çooook kötüsüüüüünnnn
nasıl biri oldugu mesajlarında belli zaten... ben o yüzden kendisinin ikinci mesajını dikkate dahi almadım.Arkadaşlar kendi yorumuna saygı duyulmasını isteyen çok sevgili ! cerenada nickli üyemiz bana özelden "Isine bak evde kalmis kiz kurusu...." yazmış. İnsanların o ufacık zerre kadar zekalarıyla laf koyduklarını sanması ne acı... Özellikle burdan paylaşmak istedim bu mesajını. Aynı zamanda KİB.ledim de..
Maalesef evlenince level atladıgını sanan değişik tipler var, takılmaya değmezArkadaşlar kendi yorumuna saygı duyulmasını isteyen çok sevgili ! cerenada nickli üyemiz bana özelden "Isine bak evde kalmis kiz kurusu...." yazmış. İnsanların o ufacık zerre kadar zekalarıyla laf koyduklarını sanması ne acı... Özellikle burdan paylaşmak istedim bu mesajını. Aynı zamanda KİB.ledim de..
Arkadaşlar kendi yorumuna saygı duyulmasını isteyen çok sevgili ! cerenada nickli üyemiz bana özelden "Isine bak evde kalmis kiz kurusu...." yazmış. İnsanların o ufacık zerre kadar zekalarıyla laf koyduklarını sanması ne acı... Özellikle burdan paylaşmak istedim bu mesajını. Aynı zamanda KİB.ledim de..
Canım ben senin ağırbaşlı ve hanımefendi bi kız olduğunu , o Kızın ise biraz Civelek bi tip olduğunu düşünüyorum 2 yıllık bi ilişkin var ama sen onun abisini eklemeyerek bence en doğru tavrı sergilemişsin. Böyle erkeklere yaranmaya çalışan kendini sevdirmeye çalışan tiplere uyuz oluyorum ama demekki ailede bu kızı çok sevdiğine göre bu tip kızlar prim yapıyor. Kızda biraz edep olsa utanır bi daha eklemek istemezdi...
Ben azarlamadım yanlış anlaşılmış ne ima nede acıtasyon yapmadım içimdwn gelerek yazdm bu kezde onu düşünürüm artk gibisndenYine konu sahibinden fırça yedik.
Ben azarlamadım yanlış anlaşılmış ne ima nede acıtasyon yapmadım içimdwn gelerek yazdm bu kezde onu düşünürüm artk gibisnden
Burdaki konularda bahsi geçen kişileri herkes tanıyarak mı o kişilerle ilgili yorum yazıyor? HAYIRRR. Ben burda konu sahibinin anlattığı kadarıyla o kızın gözümde oluşturduğu imajdan bahsettim ve bu seni hiç ilgilendirmez . Işine bak canım hadi...O kızı tanıyor musunuz ? Tanımadığınız biri hakkında bu şekilde ileri geri konuşmayı kendinize nasıl hak görüyorsunuz ? Sakın bana yorumuma saygı gösterin demeyin !!! Tanımadığı biri hakkında hakarete varan SAYGISIZCA sözler sarf etmek saygı hak etmez. O zaman bende sizin hakkınızda burada bu tarz şeyler yazayım ( bende bıraktığınız izlenime istinaden) sizde yorumuma saygı gösterin olur mu ?
Burdaki konularda bahsi geçen kişileri herkes tanıyarak mı o kişilerle ilgili yorum yazıyor? HAYIRRR. Ben burda konu sahibinin anlattığı kadarıyla o kızın gözümde oluşturduğu imajdan bahsettim ve bu seni hiç ilgilendirmez . Işine bak canım hadi...
Arkadaşlar kendi yorumuna saygı duyulmasını isteyen çok sevgili ! cerenada nickli üyemiz bana özelden "Isine bak evde kalmis kiz kurusu...." yazmış. İnsanların o ufacık zerre kadar zekalarıyla laf koyduklarını sanması ne acı... Özellikle burdan paylaşmak istedim bu mesajını. Aynı zamanda KİB.ledim de..