• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kıs-kanç-lık!

Tamam arkadaşlar hepinize tek tek teşekkür ederim. Normal bişeymiş bu coğunluk olarak kızda öyle düşünüyor demekki. Ben yapmadıgım için başkasınında yapmasına anlam veremedim. Kime anlattıysam bana hak verdiler benim çevremde yok böyle bi rahatlık bana bu yüzden acayip geldi. Sormak istedim cevaplarımıda cok güzel aldım. COk takıntılı bi insanım sayenizde o ailenin içine girsem bile hiç bi zaman sevilmediğimi düşünücem cok tesekkürler.

bunu imalı mı yazdın? gerçekten mi yazdın?

imalı yazdı isen: "benim çevremde yok böyle bir rahatlık" derken benim gibi karşıt görüş savunan üyeler için söylemiyorsun umarım! :KK62: bu "rahatlık" değil, "normal" olan!!!

imalı yazmadı isen: hemen kendine acımaya, takıntı yapmaya son ver
bundan sonraki adımlarını dikkatli at, herkesin gönlünü, üzerinden biraz zaman geçince alabilirsin
geç kalmış değilsin!

not: "kime anlattıysam bana hak verdiler" dediğin kesimden de akıl alma bundan sonra, zira görüşleri normal değil!!!

Tamam arkadaşlar hepinize tek tek teşekkür ederim. Normal bişeymiş bu coğunluk olarak kızda öyle düşünüyor demekki. Ben yapmadıgım için başkasınında yapmasına anlam veremedim. Kime anlattıysam bana hak verdiler benim çevremde yok böyle bi rahatlık bana bu yüzden acayip geldi. Sormak istedim cevaplarımıda cok güzel aldım. COk takıntılı bi insanım sayenizde o ailenin içine girsem bile hiç bi zaman sevilmediğimi düşünücem cok tesekkürler.
Takıntılı insanlar da ailede sevilmez genelde. hadi bakalım şimdi bunu da düşün dur :KK53:

Arkadaşlar kendi yorumuna saygı duyulmasını isteyen çok sevgili ! cerenada nickli üyemiz bana özelden "Isine bak evde kalmis kiz kurusu...." yazmış. İnsanların o ufacık zerre kadar zekalarıyla laf koyduklarını sanması ne acı... Özellikle burdan paylaşmak istedim bu mesajını. Aynı zamanda KİB.ledim de..

Arkadaşlar kendi yorumuna saygı duyulmasını isteyen çok sevgili ! cerenada nickli üyemiz bana özelden "Isine bak evde kalmis kiz kurusu...." yazmış. İnsanların o ufacık zerre kadar zekalarıyla laf koyduklarını sanması ne acı... Özellikle burdan paylaşmak istedim bu mesajını. Aynı zamanda KİB.ledim de..
nasıl biri oldugu mesajlarında belli zaten... ben o yüzden kendisinin ikinci mesajını dikkate dahi almadım.
mune ye özel mesaj da at istersen

Maalesef evlenince level atladıgını sanan değişik tipler var, takılmaya değmez

rica etsem biri bana forumda yasak olmayan "aptal" gibi kelimeleri yazabilir mi?
hepsi mi yasak bu kelimelerin?

sevgili C cerenada nick'li üyenin öğretmen olup, gencecik beyinlerin böyle beyinlere emanet olduğunu bilmek de içler acısı tabi...

Canım ben senin ağırbaşlı ve hanımefendi bi kız olduğunu , o Kızın ise biraz Civelek bi tip olduğunu düşünüyorum 2 yıllık bi ilişkin var ama sen onun abisini eklemeyerek bence en doğru tavrı sergilemişsin. Böyle erkeklere yaranmaya çalışan kendini sevdirmeye çalışan tiplere uyuz oluyorum ama demekki ailede bu kızı çok sevdiğine göre bu tip kızlar prim yapıyor. Kızda biraz edep olsa utanır bi daha eklemek istemezdi...

İnsanlar hakkında tanımadan, görmeden nasıl yorum yapıyorsunuz? Facebook'u ne olarak algılıyorsunuz çok merak ettim?
Sevişiliyor mu orada? Yatak odası gibi bir yer mi orası? Orası bir sosyal paylaşım sitesi. Facebooka eklemekle neden yaransın insan? Niçin yarasın? Ne çıkarı var? Ne biliyorsunuz kızın hislerini, kardeşi olarak görüyor olamaz mı? Ne kadar art niyetli insanlarınız siz ya. Fikir- zikir meselesi geri bu işler kişi nasılsa karşısındakini öyle görürmüş.
Başkalarının fikirlerine, saygı göstermeyi sizn gibi soğuk nevale değil diye CİVELEK yakıştırması yapıp, kendi düşüncelerinize saygı bekliyorsunuz ironiye gel.

Son düzenleme:
rica etsem biri bana forumda yasak olmayan "aptal" gibi kelimeleri yazabilir mi?

sevgili C cerenada nick'li üyenin öğretmen olup, gencecik beyinlerin böyle beyinlere emanet olduğunu bilmek de içler acısı tabi...

Ben onun öğretmen olduğunu düşünmüyorum, düşünmek istemiyorum.

Acıtasyonda yapmadım imalıda konusmadım ben normal olanı dşünmemişim kendime göre yorumlamışım yanlışmış teşekkürler düşünceleriniz için. Bundan sonra düzeltmek için uğraşırım. Ayrıca burda o kadar kişi eşini kardeşinden annesinden falan kıskanıyor benim kıskandıgım kişi suan sevglime yabancı bu olayı yaptıgım zaman evlilik gibi dşünceleri yoktu aileyle tanısmıyordu kız. takıntılı oldugumun "alay" konusu olmasınıda anlamadım herkes takıyor bazı şeyleri dalgaya alınacak bi yönünü bulamadım elimden gelse bende umursamayıp takmamayı tercih ederdim neyse tesekkürler tekrar.

Ben azarlamadım yanlış anlaşılmış ne ima nede acıtasyon yapmadım içimdwn gelerek yazdm bu kezde onu düşünürüm artk gibisnden

Ya neden bu kadar kasıyosun kendini kıza içinden geçeni anlat yanlış düşünmüşüm de bu kadar basit.

O kızı tanıyor musunuz ? Tanımadığınız biri hakkında bu şekilde ileri geri konuşmayı kendinize nasıl hak görüyorsunuz ? Sakın bana yorumuma saygı gösterin demeyin !!! Tanımadığı biri hakkında hakarete varan SAYGISIZCA sözler sarf etmek saygı hak etmez. O zaman bende sizin hakkınızda burada bu tarz şeyler yazayım ( bende bıraktığınız izlenime istinaden) sizde yorumuma saygı gösterin olur mu ?
Burdaki konularda bahsi geçen kişileri herkes tanıyarak mı o kişilerle ilgili yorum yazıyor? HAYIRRR. Ben burda konu sahibinin anlattığı kadarıyla o kızın gözümde oluşturduğu imajdan bahsettim ve bu seni hiç ilgilendirmez . Işine bak canım hadi...

Burdaki konularda bahsi geçen kişileri herkes tanıyarak mı o kişilerle ilgili yorum yazıyor? HAYIRRR. Ben burda konu sahibinin anlattığı kadarıyla o kızın gözümde oluşturduğu imajdan bahsettim ve bu seni hiç ilgilendirmez . Işine bak canım hadi...

Yazdıklarından, uslupundan seviyesi belli değil m? Kendisi zar zor bulmuş olmalı evlenmeyi üstünlük, marifet bulmak gibi birşey sanıyor. Görmemişin malı olmuş misali.
Zekası yetmeyen insanlar işte karşısındakini böyle hakaret ederek, laf somaya çalışarak çalışarak vurmaya kalkar. Biz onlara genelde ezik diyoruz.

Back