Sağol canımAbla yine Süpersin ellerine sağlık
Yok yok bizim burada biberler bu yıl güzel değil bizde yapınca güzel olmayacakAklimda sadece turkuyedeki o sivri biberliler var gerisi tadini tutmuyo
Yapalım o zamanNevroş direkt rondodan çekerek yap
Yok yok bizim burada biberler bu yıl güzel değil bizde yapınca güzel olmayacak
Sarmısağı yapacağımYapalım o zaman
Ben kavurmalık doğrayıp buzluğa attım direktYok yok bizim burada biberler bu yıl güzel değil bizde yapınca güzel olmayacak
Allah senin yardımcın olsun canımne guzel insanlarsiniz siz bole allah razi olsun guzel dusunceleriniz icin
Daha yeni yeni ucuzladı hatta bizim yerli biber yeni çıktı.Biz bundan sonra yapacağız.Ben kavurmalık doğrayıp buzluğa attım direkt
Vok saolon zaten tek pisman olmadigim bisey buraya uye olmamdi herhangi bi sosyal medya kullanmadigimdan bana cok guzel bir yer olduAllah senin yardımcın olsun canımBiz hep buralardayız bir faydamız olursa yardımcı oluruz.Sohbet edip,dert bile dinleriz
Biz güzel bir aileyizVok saolon zaten tek pisman olmadigim bisey buraya uye olmamdi herhangi bi sosyal medya kullanmadigimdan bana cok guzel bir yer oldu
At canım, kışın herşey zaten ateş pahası, biz dolaptan yiyoruzDaha yeni yeni ucuzladı hatta bizim yerli biber yeni çıktı.Biz bundan sonra yapacağız.
Aynen canım kışın mevsim sebzeleri dışında bir şey almıyorum.At canım, kışın herşey zaten ateş pahası, biz dolaptan yiyoruz
Ellerine sağlık canımuuuune çok yapan varmış yahu
ben fasülyeyi doğrayıp şokluyorum.. buzluğa atıyorum
lübye, bamya, bezelye ve barbunyaları güzelce yıkıyorum ayıklıyorum hop direk buzluğa
bizim buralarda abaannuc derler ( biber domates patlıcan közlüyoruz soyup yemeklik yapıyoruz)
ekstradan yoğurtlama içinde patlıcan ve biber yaptım
turşu yapıyoruz
reçel yapıyoruz
konservelik domates yapıyoruz kaynatıp
biber sosu yapıyoruz
ve tabiki biber ve domates salçası
hiç birşey kurutmuyoruz(nane.kekik ve fesleğen hariç.. ama seneye burdan aldığım tüyolarla denemek istiyorum)
bu arada sadece salçam kaldı yapmadığım.. diğerleri hazır.. herkesin ellerine sağlık