Ben evde her şeyi cam kavanoza koyarım ondan yetmiyorMarketten markete değişir elticim. Benim kavanozlarım olduğu İçin hiç dikkat etmedim marketlerde.
Ama her markete gidişte 10’lu kapak alırım 1-2 paket.
Oysaki oralarda biber yetişiyor ve çok kullanılıyor.Sağol canımhepimiz afiyetle tüketelim.
Burası batıya göre pahalı oluyor. Belki ondan olabilir
Domatesi çiğden koydum. Geçen yılda öyle yapmıştım
Sarımsağa bişey olmuyor. Ne kadar lazımsa 1 2 diş al hemen rendele kullan. Tazesinden farksız oluyor tadı. Böylece çürümüyorda. Uzun süre saklayabilirsin
Ben zeytini kavanozda alıyorum. Bir hayli birikiyor öyle alınca.Ben evde her şeyi cam kavanoza koyarım ondan yetmiyorKalan yemeği bile cam kavanoza koyarım. Tencere yetişmiyor, plastik kullanmıyorum. Aynen bazı marketlerde 7-8
İsot yetişiyor ama biz yiyemiyoruz. Kapya tatlı oluyor fiyatı da farklı oluyor. Şanlıurfa da pazar kuruluyordu. Burda pazar yok. Manav gibi dükkanlar var. Orası da pahalı Urfa ya göre bile olsaOysaki oralarda biber yetişiyor ve çok kullanılıyor.
Sebze Hallerinde fiyatlar nasıl acaba?
Gerçi öyle çok çok yapacağım bir şey kalmadı. Biraz daha patlıcan kızartıp koyabilirim dondurucuya. Gerçi parmak sokacak yerim kalmadı.
Belki haftaya çorba İçin domates suyu yaparım.
Aynen bende zeytini 2 litrelik cam kavanozda alıyorum. Oda pirinç, bulgur için iyi oluyorBen zeytini kavanozda alıyorum. Bir hayli birikiyor öyle alınca.
Geçen sene 2 koli almıştık 660 ve 1000 ml’liklerden. O yüzden kavanozdan bol şey yok bizde.
Kapak alıyorum sürekli, biriktiriyorum.
Bulca uyguna bulmuş.
Dondurucuya falanmi koyuyorsun o şişeleri cano yoksa serin bir yerde mi duruyor evde. Sade domateste yapıp koycam kavanozlara, belki bir denerim iki şişe falan ondandaSağol canımhepimiz afiyetle tüketelim.
Burası batıya göre pahalı oluyor. Belki ondan olabilir
Domatesi çiğden koydum. Geçen yılda öyle yapmıştım
Sarımsağa bişey olmuyor. Ne kadar lazımsa 1 2 diş al hemen rendele kullan. Tazesinden farksız oluyor tadı. Böylece çürümüyorda. Uzun süre saklayabilirsin
Şişeyi bende ilk kez deniyorum. Urfa da üst komşum tavsiye etmişti. Çiğden koydumDondurucuya falanmi koyuyorsun o şişeleri cano yoksa serin bir yerde mi duruyor evde. Sade domateste yapıp koycam kavanozlara, belki bir denerim iki şişe falan ondanda
Ellerine sağlık canımBir 15 kilosu ocakta ,kalan 10 kilosunuda yarin falan yapayım artik.Eki Görüntüle 3124171
Ellerine emeğine bereketli olsun.Sağolun canlar. Kış hazırlığı yapmayı çok seviyorumEki Görüntüle 3124051
Domates attım dondurucuyaEki Görüntüle 3124052
Kabuklarını kurutup pul domates yaptımEki Görüntüle 3124053
Dereotu maydanoz koydumEki Görüntüle 3124054
Biraz fasülye şokladımEki Görüntüle 3124055
Kapya yeşil biber doğrayıp attımEki Görüntüle 3124056
Mücverlik kabak havuç karışık attımEki Görüntüle 3124057
Sarımsak koydumEki Görüntüle 3124058
10 kg erişte kestim
Burası da 46 gösteriyor bugün. Acayip sıcakEllerine emeğine bereketli olsun.
Sarimsak buzdolabında güzel oluyor direkt çıkar koy yemeklere bekleme derdi yok.
Buranin sıcağında dayanmıyor balkonda içi hemen boşalıyor şuan bile 40 derece hissedilen.
Kapak yamuk ve paslı değilse kullanılırPazardan dolma biber aldim temizleyip buzluga aticam birazda fasulye domatesle kavurup koycam. Bahceden domates topladim 2 kg kadar corbalik kaynaticam bide recel yapmak icin cilek aldim ama eski kavonoz kapagi kullansam olur mu ki?
tesekkur ederimKapak yamuk ve paslı değilse kullanılır
Ellerine sağlık canımBunlarda benim menemenlerimŞimdilik böyle duruyor sonra bir yer ayarlayacağım
Eki Görüntüle 3124222 Eki Görüntüle 3124223
Sağ ol elticimEllerine sağlık canım
İnşallah iyi olur canoŞişeyi bende ilk kez deniyorum. Urfa da üst komşum tavsiye etmişti. Çiğden koydumGeçen yıl poşetleyip koymuştum
Sağol kuzumEllerine sağlık canım
Ellerine sağlık ablacım ağız tadı ile yiyin inşallahBunlarda benim menemenlerimŞimdilik böyle duruyor sonra bir yer ayarlayacağım
Eki Görüntüle 3124222 Eki Görüntüle 3124223
Sağ ol canım benimİnşallah iyi olur canoellerine sağlık
Sağol kuzum
Ellerine sağlık ablacım ağız tadı ile yiyin inşallah