Popüler Konu Kış hazırlıkları başladı,siz neler yapıyorsunuz?

Turşu için erken bence Biraz hava serinlesin
Kornişonun şimdi zamanı canım. Ama turşu için o parayı verir miyim şimdilik vermem diye düşünüyorum.
Bahçedeki bademlerden ara ara turşu kuruyorum, bugün de 2 kavanoz kurdum. Turşu mu, turşu.

Eklentiler

• BC65A8C4-E8B0-4183-B12A-EA87A7BFE4E1.jpeg
    154,8 KB · Görüntüleme: 47
Denemem lazım bunu çok sağol ablacım kaydediyorum hemen

Kornişonun şimdi zamanı canım. Ama turşu için o parayı verir miyim şimdilik vermem diye düşünüyorum.
Bahçedeki bademlerden ara ara turşu kuruyorum, bugün de 2 kavanoz kurdum. Turşu mu, turşu.
Ellerine sağlık yasomm

Burda çabuk tükeniyor nedense çabuk bitiyor bu hafta pazarda herkes acura yönelmişti haftaya kornişon ve diğer malzemelerde gelir büyük ihtimalle.
Her şehrin, yörenin farklı
Sıcakta hızlı olup erken bozuluyor. Dolapta yerim yok ondan ben biraz beklerim
Bu ayın sonu hava seriler daha iyi oluyor bizim burada
Geçen yıl öyle yaptım vardı kornişon
Ellerine sağlık afiyet ile tüketin inşallah

Ekim ortasına kadar oluyor zaten canım.
Geçen hafta 4 kg 50 yazıyordu, bu hafta 5 kg 50.
İrisinin de 6 kg 50 idi, ama onları yıkamakla uğraşamam bu ara.
Sağ olasın canım.

Belki çeşit olsun diye 5 kg falan alır yaparım. Ama bu ara çok yoruldum.
Fasulye turşusu istiyorum, ama turşuluk fasulye 20₺ idi. Açıkçası kıyamadım o paraya.
Aynı durumdayım elticim Hem dışarıda işlerim oluyor, hem misafir ve bitmeyen kış hazırlığı bu sıra çok yoruldum Domates, bibere doymuyorum. Eşim alalım bir şeyler daha yap dese yok dememTurşuda olduğu kadar artık

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…