Popüler Konu Kış hazırlıkları başladı,siz neler yapıyorsunuz?

Ben 720 cc kapaklıyı 6 ya, 1000 cc olanı 6500 e aldım

Bende domatesi o civardan aldım, biber dediğin gibi kv gönderdiYoksa çok pahalı biber
Biraz kuruttum ama az olur
Dolaba kapya koymam lazımBu yıl işimiz zor

Oh ellerine sağlık canom afiyetle yiyin

Ellerine sağlık canım
Sağolun canlar. Kış hazırlığı yapmayı çok seviyorum
Domates attım dondurucuya
Kabuklarını kurutup pul domates yaptım
Dereotu maydanoz koydum
Biraz fasülye şokladım
Kapya yeşil biber doğrayıp attım
Mücverlik kabak havuç karışık attım
Sarımsak koydum
10 kg erişte kestim

Ellerine sağlık canım afiyet ile tüketin inşallah Bende çok seviyorum

Bende domatesi o civardan aldım, biber dediğin gibi kv gönderdiYoksa çok pahalı biber
Biraz kuruttum ama az olur
Dolaba kapya koymam lazımBu yıl işimiz zor
Biberden bari yırttik şükür abla, valla ne olcak böyle nereye kadar böyle gidecek herşey pahalı diye geri dönenler bile vardı .birde varya bir yerde güzelim patlıcanlar resmen buruşmuş ezilmiş kalmış eşimde kendi kendine sinirlendi az aşağı verelim demiyorlar böyle curutene kadar bekletiyorlar dedi akşam 7 falandı biz pazara gittiğimizde eşimi bekledim çok alacak olunca domatesi falan. Eşim başka yerden patlıcan sordu 10 dedi eşimde dedi 10 kilo alayım 8 den ver dedi adam katiyyen inmedi kaldı öyle okadar patlıcan ne olcak oda curuyecek.
Oyy masallah canoom ne güzel şeyler koymuşsun Rabbim ağız tadı ile yemek nasip etsin ellerine sağlık şişelere domatesi cigdenmi koydun nasıl yaptın birde o sarımsaklar yumusamiyormu kuzu hiç denemedim ben
Dün Kapya almış kilosu 25 dedi
Domatesi 6 dan vermiş
25 ne yaa

Evet kapaklı fiyatiymis o züccaciyeden 4.5 liraya aldım 660 lik kavanozu kapakta 50 kurustu.

Allah kolaylık versin, afiyetle tüketin Canom
Sağol canım hepimiz afiyetle tüketelim.
Geçen hafta 10₺ idi bir ilçe pazarında. Yarın gideceğim bakalım burada kaç lira olmuş.
Burası batıya göre pahalı oluyor. Belki ondan olabilir
Domatesi çiğden koydum. Geçen yılda öyle yapmıştım

Sarımsağa bişey olmuyor. Ne kadar lazımsa 1 2 diş al hemen rendele kullan. Tazesinden farksız oluyor tadı. Böylece çürümüyorda. Uzun süre saklayabilirsin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…