Aynen bu canım
Ben böyle kuruttum bı kısmını ipe dizdim bir kismini da masa uzerindeTeşekkür ederimdolmalık değil kavurmalık olarak kurutacağım.Dolmasını pek sevmiyoruz
Daha önce sadece turşu yapmıştım kışa hazırlık için. İlk kez bu sene ciddi anlamda hazırlık yapıyorum. İnşallah hiçbirini ziyan etmeden
kurutup yapabilirim
Ellerine sağlık canım
Nevoş eşim 60 kilo domates aldı geldiEllerine sağlık canım
Ellerine sağlık perişkom
Ben kaynatıp yaptım canımNevoş eşim 60 kilo domates aldı geldi
Salça yapacağım. Doğrayıp bidonlara koydum. Üzerine kaya tuzu ilave ettim
Nette gördüm
Sen nasıl yapıyorsun
Kolay gelsin kuzumNevoş eşim 60 kilo domates aldı geldi
Salça yapacağım. Doğrayıp bidonlara koydum. Üzerine kaya tuzu ilave ettim
Nette gördüm
Sen nasıl yapıyorsun
Tamam nevoş SağolasınBen kaynatıp yaptım canımİki türlüde oluyor. Ama ben kaynamış tercih ettim.
4 e bölüp tencereye koyup kaynattım.Tuzda ekliyoruz. Sonra blendır ile çektim, süzgeçten geçirip balkonda tepsilerde beklettim. Tabi sık sık karıştırmıştım. Suyunu çektikçe tek tepsiye topladım.
Onu sonra süzgeçten geçireceksin.
Teşekkür ederim canımKolay gelsin kuzum
Yok canım, kapaklılar o fiyatta marketlerde.Kavanoz fiyatlarinada zamlanmis diyorlar dün sürekli alışveriş yaptığım yer vardı yarim lik kalmamış depoda da yok dedi.
Başka yerde 4.5 liraya aldım ama zamlanacak dedi markette kapak siz 12 lira olmuş yarimlik kardeşim dedi.
Ev yapımı biber salça için 90 ni bulur demiştim burda en düşük 90 lira diyen de var ama fiyatlar çoğunlukla 100 lira ve 110 lira diyorlar.
Domatesi yaptık ama bu sene biberi hazır aldı annem tukas 4250 gram 260 da aldik 2 tane içine cikardigimiz domatesi ekleyip hepsini karistiracagiz.
Afiyetle tüketin inşallah canım benim, ellerine sağlık
Sağol yasommAfiyetle tüketin inşallah canım benim, ellerine sağlık
Salça fiyatları çok uçmuş