Popüler Konu Kış hazırlıkları başladı,siz neler yapıyorsunuz?

bunu kaynatip blender ile ezip koy azicik su ike harika meyve suyu oluyor

yada actiginde uzerinden blender gecirsen de olur afiyet olsun

bende kayisi seftalo koydum boyle kaynatip
Kaynatilip doldurulduğunuda gördüm kuzuda bunu kolayca buldum dedim deniyim. Bunada iki yemek kaşığı şeker ve kaynar su döktüm. Bakalım beğenirsem her sene yaparım böyle ilk kez denedim
Ohh ellerine sağlık afiyetle yiyin
Erik falanda kv kurutup gonderiyor öyle meyvesuyu yapıyorum pişirip güzel oluyor.

sen çigden mi koydun yani ben oyle hic denemedim

Bu sene buzluğa 1 kilo bamya attım. Temizledim ayıkladım.
10 kilo domates konservesi, 3kilo biberli domates konservesi yaptım.
Ayrıca 3 kilo kayısıdan reçel yaptım

Salça bizim oranın çok iyi
Biraz akrabalar verdi.
Bu sene yeter.
Nohut ve fasulye haşlandı.
Sarma sarıp buzluğa attım.
Patlıcan ve kırmızı biber közlemek istiyorum ama fırın sıkıntılı bilmiyorum yapabilir miyim? Ayrıca fiyatları yüksek

Bu sene buzluğa 1 kilo bamya attım. Temizledim ayıkladım.
10 kilo domates konservesi, 3kilo biberli domates konservesi yaptım.
Ayrıca 3 kilo kayısıdan reçel yaptım

Ellerinize sağlık Afiyet ile tüketin inşallah

Lahmacun ekmek fırını var mi onlarda kozluyor.

Közleme tavası aldım ocağın üzerinde közluyorum ben onda.firinda kozlenende de ben o tadı alamıyorum niyeyse,eğer varsa közleme tavanız onu kullanabilirsiniz yoksada bence alın iyi oluyor

Merhabalar
Kabak kurutan var mı acaba ipe dizerek kurutmayı düşünüyorum ama dilimleyip iğneye geçirmekten başka bi şey yapmak gerekiyor mu acaba
Ben doğrayıp bezin üstüne seriyorum. Kuruyunca bez torbaya ya da kavanoza koyup saklıyorum.
Dolma ise ipe takmak mantıklıKavurma için ise ipe takmak şart değil.

Ben kuruttum hemen kırıyor kabak zaten tabi bulundugunuz şehirde nem yoksa
Ben doğrayıp bezin üstüne seriyorum. Kuruyunca bez torbaya ya da kavanoza koyup saklıyorum.
Dolma ise ipe takmak mantıklıKavurma için ise ipe takmak şart değil.
Teşekkür ederim dolmalık değil kavurmalık olarak kurutacağım.Dolmasını pek sevmiyoruz
Daha önce sadece turşu yapmıştım kışa hazırlık için. İlk kez bu sene ciddi anlamda hazırlık yapıyorum. İnşallah hiçbirini ziyan etmeden kurutup yapabilirim

İnşallah canım afiyet ile yemek nasip olsun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…