Sağlıkla yemek nasip olur inşaallah:)Alisirlar yanlarinda yendikce :)
Kuru dolma sevilmez mi, bu sene cok kuruttuk bizde yine
Kıyma köfteleri ile de güzel oluyor:)Bizde kırmızı et veya tavukla yapıyoruz
Yaptigin dolmayi gormustuk zaten, tabi sever alisir miss tiSağlıkla yemek nasip olur inşaallah:)
Aynen yenmez mi:)Şimdi çok seviyor çok şükür:)
Sağol canım benim amin inşaallahAblacım ellerine sağlık afiyetle yiyin insallah hepsi çok guzel
Bende fasulye dilip kurutuyorum biraz birazda öyle buzluğa koyuyorum yaşını,
Bu bayram anneme gittiğimde karadut ve kiraz reçeli yapmış,vişne kompostosu yapmis sağolsun onları getirdim. Bugün de eşim çilek almış pazardan şekere yatırdım reçelini yapcam insallah .Buzlugumu temizledim yarın biraz patlıcan ve kırmızı kapya biber kozleyip karışık koyacagim buzluga insallah fotosunu atarım. Biraz mısır alıp haşlayıp tanelerini çıkartıp öyle koymayı düşünüyorum iyi oluyor kızımda çok seviyor. Güzel ya kış hazırlıkları Rabbim inşallah herkesin evine bereket versin ,olmayanlara kat kat fazlasını versin
Birde sarımsak attım dolaba. Kullanımı kolay oluyorBaşka kış hazırlığı yapan yok mu:)
Bize yeni fikirler verecek :)Bilmediğimiz bir şeyler gösterecek veya anlatacak:)
Sağol canım benimYaptigin dolmayi gormustuk zaten, tabi sever alisir miss ti
Amin hepimiz insallah :)
Amin ablacimmSağol canım benim amin inşaallahSizde afiyet ile yiyin inşaallah
Çok sıcak içiliyor:)Birde sarımsak attım dolaba. Kullanımı kolay oluyor
Bu ara limonata ya sardım 2 günde bir 3 litre içiyoruz
Benimde gecen kıştan son iki portakalım kaldi limonata içinBirde sarımsak attım dolaba. Kullanımı kolay oluyor
Bu ara limonata ya sardım 2 günde bir 3 litre içiyoruz
Dondurucuya mi attin öyleÇok sıcak içiliyor:)
Bu yıl yapmadım.Ama geçen yıl aldığım sarımsakları soyup (eşim sağolsun soydu )zeytinyağına koymuştum.İnan daha yeni bitti:)Hiçbir şey olmadı:)
Bende kiraz attım dolaba sen bunları atınca aklıma geldiEki Görüntüle 2672404
5kilo vişne attımEki Görüntüle 2672405
5kilo erikEki Görüntüle 2672406 Eki Görüntüle 2672408
Biberde her hafta aldigimin yarısını dolaba atıyorum simdilik bu kadar
Ellerine sağlık canım afiyet ile yersiniz inşaallahEki Görüntüle 2672404
5kilo vişne attımEki Görüntüle 2672405
5kilo erikEki Görüntüle 2672406 Eki Görüntüle 2672408
Biberde her hafta aldigimin yarısını dolaba atıyorum simdilik bu kadar
Yok canım cam kavanoza koydum:)Buzdolabında kaldı:)Dondurucuya mi attin öyle
Tarhana cok zahmetli bir is allahim annemle neler cekiyoduk ellerimizle ovalaya ovalaya un haline getirene kadar canimiz cikiyodu ama sonuc hrika oluyo helede kucuk cocuklar bayiliyo hergun istiyolar yapin diye saglikli dogal en azindanTarhana yaptım birde
Sağol canım hepimiz inşallahBende kiraz attım dolaba sen bunları atınca aklıma geldi☺ ellerine sağlık canom afiyetle yiyin
Him deniyim biz çok tuketiriz sarımsakYok canım cam kavanoza koydum:)Buzdolabında kaldı:)
İnşallahEllerine sağlık canım afiyet ile yersiniz inşaallah