Ben mantı yaptım üçken şeklinde.Ben geçen sene karnıyarık bile atmıştım , çıkarıp sosunu döküp pişirdimmanti yapicam bir gün de belki yarın yaparım
Canım az dene umarım olur:)"bir kaba domatesleri doğradıp üzerine bolca tuz attım harmanlayıp 5 dk bekletim." cok mantikli.
Bahceden surekli domates geliyo hep hevesleniyorum yapim diye.
Bende boyle deneyim olur insallah
Ben geçen sene karnıyarık bile atmıştım , çıkarıp sosunu döküp pişirdimmanti yapicam bir gün de belki yarın yaparım
Ben geçen yıl 20 yaptım yetmedi:)Benim hedefim 5 kilo domates bu sene , yarısını direkt zeytin Yağlı ve sarmisak ile kavanozlara
Aynen bizde annemle keseriz:)O karantina döneminde boş kalınca kesmiş banada verdi daha bitmedi:)Ben hamurlar için ekimi bekliyorum genelde
Urfada bütün bile kururCanım az dene umarım olur:)
Baktım olmadı örtüye ser:)
C A N O dediği gibi her ilin durumu farklı bizim burada çok rahat kuruyor.Ben bile şaşırdım:)
Sen benden daha çok kullanıyorsun demek kiBen geçen yıl 20 yaptım yetemedi:)
Mantı için kesme merdanesi aldım geçen gün .uzun sürüyor cocukla zor oluyorBen mantı yaptım üçken şeklinde.
Çorbalık hamur kestim
Çocuklarla zor oluyor, yarısını eşim kesti vallahi
Aynen kurur çok sıcak:)Urfada bütün bile kurur
Koca domates yarıya kesince bile kurudu.
Semizotu kurtulunca nasıl oluyor. Hiç denemedim. Buzluga atıyorum genellikle
Çocuklara okula bile ekmek arası koydum canım:)Sen benden daha çok kullanıyorsun demek ki
Nevroş sen eylül gibi yine biraz un al koy kenara yine başlar karantinalarAynen bizde annemle keseriz:)O karantina döneminde boş kalınca kesmiş banada verdi daha bitmedi:)
Üçgen,kare ve şerit kesmişti:)Üçgenler duruyor:)
Bende bitirip ders çalışmaya basliycam ekim gibi hazir yemek olması lazım sarma börek falan aticam dahaBen hamurlar için ekimi bekliyorum genelde
Bizim burdada hersey guzel kurur, balkona da guzel vuruyo gunes.Canım az dene umarım olur:)
Baktım olmadı örtüye ser:)
C A N O dediği gibi her ilin durumu farklı bizim burada çok rahat kuruyor.Ben bile şaşırdım:)
Canım evde tam buğday unum var.Bu sıra yoğundum biliyorsun ekmek yapamadım.Nevroş sen eylül gibi yine biraz un al koy kenara yine başlar karantinalar
Bende çok kesiyorum, birde elim alışmış kolay geliyor, çokta dağıtıyorum
Afiyet ile yersiniz inşaallah:)Bizim burdada hersey guzel kurur, balkona da guzel vuruyo gunes.
Aynen once bi az denerim. Olursa ztn devami gelir, durmam
Benimde kislik hazirligim az kaldi bakalim dolaba barbunya ve kurutmaya fasulyeyi de yapti mi tamamdir
Zam gelmiş una 15 lira ekmeğe de gelir yakındaNevroş sen eylül gibi yine biraz un al koy kenara yine başlar karantinalar
Bende çok kesiyorum, birde elim alışmış kolay geliyor, çokta dağıtıyorum
Burada zamlandı:)1500 oldu:)Zam gelmiş una 15 lira ekmeğe de gelir yakında
Hele bir tatil sezonu bitsin herşey belli olurZam gelmiş una 15 lira ekmeğe de gelir yakında
Amin cumlemiz insallahAfiyet ile yersiniz inşaallah:)
Eşim bezelye ve barbunya sevmiyor.Ondan al dediğimde hiç yanaşmaz:)
Allah kolaylık versin canımMantı için kesme merdanesi aldım geçen gün .uzun sürüyor cocukla zor oluyor