- 16 Ağustos 2010
- 292.911
- 602.603
- 43
Bizde öyle canım:)Him deniyim biz çok tuketiriz sarımsak
15 kilo vardı :)1 yıl kullandım:)
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Bizde öyle canım:)Him deniyim biz çok tuketiriz sarımsak
Sağol canımEmeğine sağlık canım
Hiç kiloyla almadım daha nemli burasi durmuyor,her hafta 3 baş aliyorum amaBizde öyle canım:)
15 kilo vardı :)1 yıl kullandım:)
Evet olmuyor :)Çok sıcak içiliyor:)
Bu yıl yapmadım.Ama geçen yıl aldığım sarımsakları soyup (eşim sağolsun soydu )zeytinyağına koymuştum.İnan daha yeni bitti:)Hiçbir şey olmadı:)
Sağol canım
Ellerinize saglık canım.Tarhana cok zahmetli bir is allahim annemle neler cekiyoduk ellerimizle ovalaya ovalaya un haline getirene kadar canimiz cikiyodu ama sonuc hrika oluyo helede kucuk cocuklar bayiliyo hergun istiyolar yapin diye saglikli dogal en azindan
Sağol canım benim hoşgeldinNevreste konu hayırlı olsun
Ben şeftali reçeli yaptım. Kuşburnu marmelatı seviyoruz biz. Geçen yıldan 2 şişem kaldı. Vakti gelsin onuda halledeceğim ama memlekette yapıyorduk hep annemle. Bu yıl zor görünüyor.
Bamya çok pahalı hala yaa alamadım ben. İlikli kemik suyu yaptım ama 10 bardak falan oldu. Az yani.
Kurutulmuş biberim hazır. Fasulyeyi hiç kurutmadım hep buzluğa koyuyorum. Denemek isterim onuda
Cin Biberi turşum hazır.
Tarhana, erişte annemle birlikte yapıyoruz. Geçen yıl undan sanırım çoook kötü oldu eriştemiz. Pişirirken eridi böyle yapış yapış oldu hep. İlk defa geldi başımıza.
Yapraklarıda buzluğa attım.
İşte soy kavanoza koy dene bakalım:)Hiç kiloyla almadım daha nemli burasi durmuyor,her hafta 3 baş aliyorum ama
Yazın iyi oluyor. Ben bu kış full portakal stoklayacagımBenimde gecen kıştan son iki portakalım kaldi limonata için
Karantina dönemi buzluğa maydanozu bende çok attım her zaman olmuyordu:)Rahatça çıkarıp kullanıyoruz:)Evet olmuyor :)
Ben direk derin dondurucuya poşetleyip atıyorum. Ordan alıp rendeleyerek kullanıyorum. Dere otu maydanoz doğrayıp atıyorum birde. Dolma ve böreklerde hazır kullanım iyi oluyor :)
Yas hic denemedik mayalanmis tarhanayi annem sofrabeziye kasik kasik koyar az bise cekdikden sonra onlar baslardik ovalamaya tabi hemenden olmadigi icin ogleye kadar kuruyolardi o kurularida ne halle yapiyoruz makinede biseye yaramiyo bu yil yapamadik sadece cocuklarda istemiyo deil annem buzlugun dibinden bi paket bulmus seviniyodu cocuklara yapalim istiyodular diyeEllerinize saglık canım.
Çocuklar çok seviyorlar, faydalı bir çorbada :)
Genelde bizde kurutarak yaparız ama bu sefer yaş Tarhana olarak poşetleyip difrize attım
Yaş daha çok seviyoruz biz. Tadı daha keskin oluyor :)
Bizde unu suçladık bu yıl daha kaliteli bir undan yapacağız inşallahSağol canım benim hoşgeldin
Ellerine sağlık canım afiyet ile yersiniz inşaallah:)
Kuşburnu daha olmamış bizde geçen baktık:)Böğürtlenler olmuş:)Onları biraz topladık kardeşimin eşi reçel yapacaktı.Ben bir daha çıktığımızda kendime toplarım dedim:)
Fasulyeyi dene canım tadı çok farklı oluyor:)Kurusun resimlerini ekleyeceğim:)
Bende bu yıl annem ile yaparım inşaallah:)
Aaaa çok ilginç emeğinize yazık olmuşUndan olabilir:/
Bu aydan sonra fiyatı biraz düşer diye umut ediyorum.Valla ben sadece taze fasulye koydum dondurucuya
Domates alamıyorum kilosu 2 tl
Çok konserve menemen sos yapmak istiyırum
İnşaallah canımBizde unu suçladık bu yıl daha kaliteli bir undan yapacağız inşallah
Ben kesin unuturum resim çekmeyi ama inşallah diyelimİnşaallah canım
Kış hazırlık paylaşımlarını bekliyoruz
Resim olması şart değil(olursa güzel olur)belki değişik bir şey olur bizde yaparız:)Ben kesin unuturum resim çekmeyi ama inşallah diyelim
Yaş olarak da denemenizi tavsiye ederim :)Yas hic denemedik mayalanmis tarhanayi annem sofrabeziye kasik kasik koyar az bise cekdikden sonra onlar baslardik ovalamaya tabi hemenden olmadigi icin ogleye kadar kuruyolardi o kurularida ne halle yapiyoruz makinede biseye yaramiyo bu yil yapamadik sadece cocuklarda istemiyo deil annem buzlugun dibinden bi paket bulmus seviniyodu cocuklara yapalim istiyodular diye