Canım kayınvalidem pek yapmıyor.Alışmamış bende alıştıramadım.Bezelye yine arada yiyor ama barbunyayı yok yediremedim:)Amin cumlemiz insallah
Benim ki ayirt etmio Allahtan, bezelye dolapta yerini aldi bile
Ben barbunyayi kucuk kilitli posetlere koyup, yesil fasulye yemegi yaparken icine koyuyorum cok lezzetli oluyo :)
Burda zaten 1.75 idi 2 olurBurada zamlandı:)1500 oldu:)
Un eşim bugün kayınvalideme aldı.Bahçeye götürecek.Yufka ekmek yapıyor:)
Torbası 57 olmuş:)52 falandı:)
Bende deneyeyim o vakit :)Aynen kurur çok sıcak:)
Yemeği iyi oluyor canım:)Buzluğu çok doldurmak istemedik:)
Bayağı koyduk birazda kurusun dedik:)
Daha önce kurutmuştum.Güzel oluyor:)
En iyisi evde yapmak:)Burda zaten 1.75 idi 2 olur
Bende bu sene görmemiş gibi dolabı bezelye ile doldurmuşumAmin cumlemiz insallah
Benim ki ayirt etmio Allahtan, bezelye dolapta yerini aldi bile
Ben barbunyayi kucuk kilitli posetlere koyup, yesil fasulye yemegi yaparken icine koyuyorum cok lezzetli oluyo :)
Aminn sağol canımAllah kolaylık versin canım
Afiyetle yiyin ❤
Gölgede kurut canım güneşte yanar:)Bende deneyeyim o vakit :)
Evde anneler sevmedigini pisirmez ya genelde, sizde de tam tersi olmus :)Canım kayınvalidem pek yapmıyor.Alışmamış bende alıştıramadım.Bezelye yine arada yiyor ama barunyayı yok yediremedim:)
Bende 10 kilo almıştım birazını çıkarıp yedik Allah'tanBende bu sene görmemiş gibi dolabı bezelye ile doldurmuşum
Eylül'de yine oluyor.Anneme aldırıp ,annemin dolaba atarım artık:)Ortak olurum bende:)Bende bu sene görmemiş gibi dolabı bezelye ile doldurmuşum
12 kiloda bende, evde 3 hanimizBende 10 kilo almıştım birazını çıkarıp yedik Allah'tanama garniture lazım oluyor
Eşim yemeyince çocuklarda itici buluyor.Ama burada belki benim ailem vesilesi ile alışırlar diye umuyorum:)Evde anneler sevmedigini pisirmez ya genelde, sizde de tam tersi olmus :)
Sevmeyince sevilmiobnde dere otu hic sevmem
Hosuna gittiyse alirken, kiyamadin az almaya demekBende bu sene görmemiş gibi dolabı bezelye ile doldurmuşum
Benim eşim yemeğini sever ben salatalara garnitür olarak, geçen sene garnitür konservesi yapmıştım karışık misir havuç bezelye patatesli12 kiloda bende, evde 3 hanimiz
Bende çok seviyorum:)Benim eşim yemeğini sever ben salatalara garnitür olarak, geçen sene garnitür konservesi yapmıştım karışık misir havuç bezelye patatesli
Ekledikçe başkaları da gelir inşAllahBaşka kış hazırlığı yapan yok mu:)
Bize yeni fikirler verecek :)Bilmediğimiz bir şeyler gösterecek veya anlatacak:)
Eşim yemeyince çocuklarda itici buluyor.Ama burada belki benim ailem vesilesi ile alışırlar diye umuyorum:)
Eşim ilk yıllar dolma sevmezdi:)Kurutma bile yapamazdımŞimdi bayılıyor.Torba torba alıyor
Tamam yap bizde yapalımEkledikçe başkaları da gelir inşAllahbenim kapyayla kahvaltılarım var inşAllah yapan deneyen olur ❤
Bizde kırmızı et veya tavukla yapıyoruzBenim eşim yemeğini sever ben salatalara garnitür olarak, geçen sene garnitür konservesi yapmıştım karışık misir havuç bezelye patatesli