Popüler Konu Kış hazırlıkları başladı,siz neler yapıyorsunuz?

Cok tesekkur ederim lutenistayi cok seviyprum gecen yil yaptim ama sirke yoktu sizin tarif farklidir diye soraym dedim vok tesekkurler yapacagim

Cok tesekkur ederim lutenistayi cok seviyprum gecen yil yaptim ama sirke yoktu sizin tarif farklidir diye soraym dedim vok tesekkurler yapacagim
Rica ederim ne demek. Ben ilk defa yaptım sirkeyi sevmem normalde Az koydum o yüzden ama Güzel oldu gerçekten. Kokusu zaten hiç kalmıyor. Ellerinize sağlık

Fasulyeyi
Kavanozu nasil yapiyorsun acaba bin tane tarif var?
Cnm fasulyeyi ayikliyorum ocaga koyup kavuruyorum rengi degisince kbugu soyulmus kup up domatesleri icine atiyorum suyunu salip az bisi cekecek yani pisiriyorum ama 1 tik cig birakiyorum sonra kisik atese aliyorum kavonozlara koyup agzini sikica kapatiyorum ve ters ceviriyorum cnm yapacagim zaman cikartiyorum ne yapacaksam kullaniyorum

2 kilo yılan fasulye
4 kilo nazende fasülye
3,5 kilo kınalı bamya
6 kilo bezelye
2 kilo barbunya
13 kilo dondurulmuş vişne
2 kilo top kabak dolmalık
2 kilo sakız kabak
1 kilo kara kabak

3 kilo kayısı reçeli
4 kilo vişne reçeli
2 kilo çilek reçeli
3 kilo şeftali reçeli

Şimdilik yaptiklarim bu kadar sanirim

Herkesin ellerine sağlık
Ben kurutma yapmıyorum Antalya da beceremedim sıcaklarda kurtlandırdım nemden bir daha da denemedim. ama hala içimde var tekrar denemek doğrusu. önerileriniz varsa burada neleri nasıl kurutabilirim kurtlanmadan yazın bana lütfen
buzluğuma taze fasulye
Barbunya
Bezelye
Mısır atabildim Henüz
Her sene Yemeklik domates sosu ve kahvaltılık yaparım önerilerinizi bekliyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…