Allah razı olsun canımEllerinize sağlık çok güzellerAfiyet ile yersiniz inşaallah
Ben varım, bugün fotoğraflayıp eklerim inşallah kankacığımBaşka kış hazırlığı yapan yok mu:)
Bize yeni fikirler verecek :)Bilmediğimiz bir şeyler gösterecek veya anlatacak:)
Bekliyorum kankacımBen varım, bugün fotoğraflayıp eklerim inşallah kankacığım
HoşgeldinizNevreste ay şahane bir topik. Birazdan şöyle bi oturup sakin sakin baştan sona okiyim. Tamda hazırlığa başlıcağim hafta çok iyi oldu
Bulunduğunuz şehirde şartlar nasıl yani diğer sebzeler kuruyor mu sorun domateste mi?Ben vişne koydum.
Taze fasulye koydum.
Meneme yaptım, sosluk yaptım.
Domates kurutmak istiyorum ama kurutamıyorum, önerisi olan var mı? Benimkiler hep çürüdü
Okumaya başlafım iştaha geldim hemen bu hafta başlamalıyımHoşgeldiniz
Kolay gelsin
Benim dışımda paylaşımlar oldu belki faydası olur
Kabak,patlıcan,fasulye kurutabilirsiniz .Aha tam benlik konubu snee kurutmalik deniyorm biber kuruttum bamya kuruttum domates kuruttum birer yemeklik baska neler kurutabilirim fikir istiyorumm
Kavunu nasıl kuruttunuz.Tarif etseniz bizde kuruturuzBen de kavun kuruttum hâlâ da kurutmak için tekrar kavun aldım dikip Güneşe koydum.
hayatımda böyle bir lezzet gormedim.
bir bayan bana ısrarla çok güzel oluyor ölmeden önce yapılması gerekenler listesi olsa Kavun kurutmasinida eklerim demişti.
bende bayıldım yaaaa
kime tatturdysam bende yapıcam dediler
şeftali kurutmasi da süper oluyor
muz da denedim ama iyi yani güzel o da
Buzlukta daha güzel oluyor boşverinYaa haksızlık bunlar..ben trabzondayım. Mümkün değil kurumaz burda. Küflenir. Geçen sene hazır kurutulmuş patlican ile kabak aldım. Kurumuş olmalarına rağmen nemden küflendiler. Ben de meyve kurutmak istiyorum
Inanin Bende YouTube'a dan baktım ordan yaptımKavunu nasıl kuruttunuz.Tarif etseniz bizde kuruturuz
Resim atabilrisem atayım size inşalahKavunu nasıl kuruttunuz.Tarif etseniz bizde kuruturuz