Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Bebek Aylık Gelişimi, Aşı Takvimikış geliyor.. grip aşısı yaptırdınız mı?
merhaba kızlar.. şu aralar tam aşı dönemi.. kızım 13 aylık.. ailecek grip aşısı yaptırmak istiyoruz.. siz yaptırdınız mı veya yaptıracak mısınız? grip aşısı hakkında ne düşünüyorsunuz? bilgilendirirseniz sevinirim...
bence bebeğinize yaptırın. ama önce doktora danışın tabiki. ben yeğenlerime yaptırıyorum sürekli. grip omayı engellemiyor ama en azından daha hafif bir şekilde atlatılıyor
buğün doktorumuz bizede yaptırın dedi bebeğim doğdu doğalı iki haftaya bir grip oldu şuandada kış gelmeden öksürük grip kusma hepsi karıştı acaba faydası olurmu doktor bize iki doz dedi bilgisi olan varmı
benim kızımda 12,5 aylık bu ay 1.yaş aşılarından kkk aşısını yaptırdık.1 ay sonra zaturre aşısı yapılacak.her aaşı arasında 1 ay olmalıymış.grip aşısına zaman kalmıyor.çünkü eylül ekim ayı içinde yapılmalı grip aşısı benimde kafam karışık ne yapabiliriz.
KIZIM 9.5 AYLIK tam 9 aylıkken grip aşısı yarım doz oldu ekim ayında da bir ayrım doz daha olacak.dr umuza güveniyoruz tüm aşıları yaptırıyoruz rotavirüs te yaptırmıştık hiç ishal olmadık şükür
merhaba kızlar.. şu aralar tam aşı dönemi.. kızım 13 aylık.. ailecek grip aşısı yaptırmak istiyoruz.. siz yaptırdınız mı veya yaptıracak mısınız? grip aşısı hakkında ne düşünüyorsunuz? bilgilendirirseniz sevinirim...
15 senedir kendimde, 5 senedir de kızımda deniyorum. Bir sene yaptırıp, bir sene yaptırmıyorum ve sonuç aynı. Yaptırsak da, yaptırmasak da grip oluyoruz. Bu sene yaptırmayı düşünmüyorum. Kızım okula başladı. Ona bağışıklık sistemini kuvvetlendirici imuzinc vermeye başladık. Oğlum da 5 aylık; o da emiyor zaten.
kızım 6. ayı yeni bitirdi.dr kızıma önermedi.çok hasta olan bebeklere öneriyoruz bu yıl bir bakalım kışı nasıl geçirecek dedi.ama ewşimle bana olmamızı önerdi.okuldan ikimizde çok kolay kapıyıruz çünki.
doktorumuz 2-5 yaş arası kreşe gidecek çocuklara kesinlikle öneriyor.Bu sene kreşe gitmiycez hem de aşıların içinde h1n1 yani malum domuz gribi virüsü de varmış.Bir önceki senenin virüsü diye.Geçen yıl yaptırmıştım ama bu sene doğal yollardan korumaya çalışacağım...