• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kış gelini olmak

Sivaslibusraa

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
9 Eylül 2017
1
1
1
29
Ben kış gelini olucak allah nasip ederse
Ama korkularimda var acikcasi kar yagarsa fotograf cekimi yapamazsak benim gubi kış gelini olucaar veya olanlar vardîr illaki nsıl geciyor kış dügünü

Bence kar ile olan çekimlerde çok hoş oluyor düğün sonrasına bırakırsanız gelinlik kirlendi derdi de olmaz açıkçası...

Tabi bir yaz düğünğ kolaylığında olmaz ama bir de şöyle düşün gelinlikle yazın pişerken kat kat.. ;)

Bazılarının korkusuyken benim hayalim olan şeydir kış düğünü :) yapamasam bile düğün çekimlerimi karlar arasında yapacağız, fikirler değişebilir tabi ama şimdilik kararımız bu yönde. Umarım her şey istediğinz gibi olur. Yazın sıcağında terlere batmaktansa kışın olmasını tercih ederim...

Ben de kış geliniyim inşallah
kış gelinlerinin fotoğrafları da yaz gelinlerini aratmıyor aslında :)
Bence kar yağmasından korkma aksine kar yağışlı günlerde dış çekim yaptır kar altındaki çift fotoğrafları harika oluyor.
İç mekanlar zaten her mevsimin alternatifi.
Kar yağarken sevgiliye sarılarak, bakışarak çektirilen fotoğraflar diğerlerinden daha içten gelir bana :KK68:

Ben kış gelini olucak allah nasip ederse
Ama korkularimda var acikcasi kar yagarsa fotograf cekimi yapamazsak benim gubi kış gelini olucaar veya olanlar vardîr illaki nsıl geciyor kış dügünü
Ben aralik ayinda evlendim sansima karlar erimis gunes acmisti o gun. Cekimi ise studyoda yaptirdim. Gelinligin ustune beyaz tuylu uzun kollu seyler satiliyo ya ondan giydim usumedim hic :)

Ben kış gelini degilim ama çekim yaparken hava çok soguktu,
Burnum akıyordu resmen,
Çekim bitsin diye saçma sapan pozlar verdik :deli:

Back