- 11 Mayıs 2009
- 27.926
- 15.243
- 823
Başbakan İzmir'e mitingleri dışında gitmemiş araştırmamış ama ahkam kesmekte üzerine yok.
Madem öyle çok büyük kalabalıklar var (otobüsler taşınmış da olabilr farketmez) neden devamlı cumhuriyet mitinglerinin ya da iddia edilen konserin fotograflarını paylaşıyor bu AKPliler. Orada mitingin fotoğrafını paylaşsınlar.
İzmir'e köy diyen insanlar, ben de Ankara'da yaşıyorum her yıl en az bir kere İzmir'e gidiyorum siz İzmir'e gittiğinizden emin misiniz? Ya da İzmir'de nereye gittiniz acaba? Ankara'da da belli semtlere gidersiniz "başkente bak be resmen köy" dersiniz İstanbul'da da aynı şekilde.
Metrosu, yok su basan yolları şunlar bunlar, yahu Ankara 15 yıldır iktidar partili bir başkan tarafından yönetiliyor(mahvediliyor demek daha doğru) buna rağmen 2004 de bitireceği metroyu 2014 de Ulaştırma Bakanlığına devrederek anca bitirebiliyor. Daha geçen sene 2 damla yağmur yağdı öve öve bitiremediği 72 gün köprüsü (Balgat'ta 72 günde yaptım diye övünüp durdu) resmen göle döndü.
Bakalım İzmir'e yıllardır muhalefet partili bir başkan var devletten zorla destek alıyor ve alnının akıyla kendi metrosunu beldiye olarak zor da olsa geç de olsa açıyor. Alt yapı deseniz eminim Ankara'dakinden 10 kat daha iyidir.
bütün bunları geçelim İzmir'de özgürlük var, İzmir'de hürriyet var akşam 10 dedin mi evde olmak zorunda değilsin. Dışarıda istediğin gibi istediğin saatte dolaşabilrsin. İstediğin yere otobüs, dolmuş bulabilrsin.
O yüzden İzmir'e çamur atmadan önce İzmir'e bir gidin gezin görün her yerini orada biraz zaman geçirin. Bir arkadaş çok doğru söylemiş herşey maddiyat değil biraz da maneviyata bakın bir şehirdeki huzur herşeyden önemlidir.
İzmir'e köy diyenlere sadece gülerim sadece Çeşme bile İzmir'e 45 dk mesafede ve turizmin gözdesi. O kadar büyük bir alana kurulmuş ki her giden bir daha gitmek istiyor zaten artan takepten dlolayı pansiyonlar bile otel fiyatında Antalya'da kaldığın otellerde kalamazsın Çeşme'de çünkü talep çok.