- 16 Kasım 2008
- 13.766
- 13.418
- 823
Yapacağım sana inat.adraaaaa nolduuuu ımzaaaa yapamadınmıııı![]()

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Yapacağım sana inat.adraaaaa nolduuuu ımzaaaa yapamadınmıııı![]()
Onu çok yapıyorsundur eminim![]()
evet ya cok yapıyorum sonrada temızleyemıyorum cunku yumurtanın beyazından mıdem bulanıyo annem temızlıyo bı kere evde mısafır vardı o temızlemıstıBeceriksiz.![]()
imza ayarları acılırsa yaparsınYapacağım sana inat.Ama salı günü.Tabi salı sallanmazsa.
![]()
Amanın çok beceriksizmişsinevet ya cok yapıyorum sonrada temızleyemıyorum cunku yumurtanın beyazından mıdem bulanıyo annem temızlıyo bı kere evde mısafır vardı o temızlemıstı
imza ayarları acılırsa yaparsın![]()
Misafire iş yaptırılır mı.evet ya cok yapıyorum sonrada temızleyemıyorum cunku yumurtanın beyazından mıdem bulanıyo annem temızlıyo bı kere evde mısafır vardı o temızlemıstı
imza ayarları acılırsa yaparsın![]()
yooo bence gayet becerıklıyımAmanın çok beceriksizmişsin![]()
napayım o yumurta akını gorunce bı anda ogurdum o da git git ben temızlerım dedıMisafire iş yaptırılır mı.
Niye bozuldu mu?![]()
Napsın misafir mecbur temizlemiş.yooo bence gayet becerıklıyım
napayım o yumurta akını gorunce bı anda ogurdum o da git git ben temızlerım dedı
kazen kapatmıs ımza ayarlarını yanı sana kerem bursın yasakkkk![]()
Kızlaaar yarışma 1.iyle ilgili bir açıklama mesaj oldumu?
Hayırlı olsunAlahımmmmm pro üye olmuşummmmmmm... yehhhhuuuuuuu.....çok mutluyummmmm...
Biliyorum canım sonuç ortada da hani mesaj falan var mı özel onu arıyordum....senin de ellerine .emeğine sağlık sevgili editörümüz...
Rica ederim her zaman bekliyoruz.Biliyorum canım sonuç ortada da hani mesaj falan var mı özel onu arıyordum....senin de ellerine .emeğine sağlık sevgili editörümüz...