Teyzemi aradım ona gideyim diye ama cevap vermedi.. Şansıma küseyim birdahaki güzel olduğunda çıkarım :))Burası kapalı sabah sisten göz gözü görmüyordu..Fırsatı kaçırma çık dolaş canım
En son canım.Henüz hazır değilim yapmaya.Adra'cım senin tarifi ne zaman göreceğiz sonlara doğru mu yoksa yakın zamanda gelecek mi?
Aci bannaaa tabii insan bu kadar kiskanc olur muuuBenim erkek versiyonumda çekilmez beee..
Bazen acıyorum sana
En son derken son gün müEn son canım.Henüz hazır değilim yapmaya.
Assolist misali evet.Son günler diyelim.O çorbayla birinci olamam ama yine de yapmak istiyorum.En son derken son gün müAssolist misali
Bile bile vardınız bizeAci bannaaa tabii insan bu kadar kiskanc olur muuu
Tamam canım bizde senin tarifni öğrenmek istiyoruzAssolist misali evet.Son günler diyelim.O çorbayla birinci olamam ama yine de yapmak istiyorum.
Tabletim bozuldu iki de bir netten düşüyorum.Cevaplar geç gelebilir.İfade de ekleyemiyorum doğru düzgün.
Yok canım hiçbir bölgeye ait olduğunu sanmıyorum.Oy almaz ama yapacağım.Tamam canım bizde senin tarifni öğrenmek istiyoruzKaradeniz bölgesine mi ait olacak
Tamam canım sorun değil
Sen yaparsında güzel olmaz mıYok canım hiçbir bölgeye ait olduğunu sanmıyorum.Oy almaz ama yapacağım.
Hahaha yok vallahi.Bana öyle geliyor o bakımdan:)Sen yaparsında güzel olmaz mıBu yeni taktik mi Beklentileri düşük gösterip bombayı patlatacak mısın
O zaman öyle değildir ben anladımHahaha yok vallahi.Bana öyle geliyor o bakımdan:)
Naber nevoş sultaaan ? Adra bomba patlatacakO zaman öyle değildir ben anladımTamam merakla bekliyorum
Balon balon.Naber nevoş sultaaan ? Adra bomba patlatacak
Vermem veremem.Acaba ne çorbasııı yapcaksııınHadi hadi ipucu ver
Azzzzzzzzz sonra.Olmadı bu böylee Söylemen lazım
Sen yapmayacaksan söyle senin çorbanı yapayım.Olmadı bu böylee Söylemen lazım
Vermem veremem.
Hadi ekleyin yaa.. Benim çorbam bir başına kaldı orda. Yada eklemeyin kendi kendime 1. olayımOlmadı bu böylee Söylemen lazım