- 16 Kasım 2008
- 13.766
- 13.418
- 823
Sen zirvenin tadını çıkar ne güzel işte:)Hadi ekleyin yaa.. Benim çorbam bir başına kaldı orda. Yada eklemeyin kendi kendime 1. olayım![]()

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Sen zirvenin tadını çıkar ne güzel işte:)Hadi ekleyin yaa.. Benim çorbam bir başına kaldı orda. Yada eklemeyin kendi kendime 1. olayım![]()
İyiyim Şefim sen nasılsınNaber nevoş sultaaan ? Adra bomba patlatacak![]()
Knorr hazır çorbaaaSen yapmayacaksan söyle senin çorbanı yapayım.![]()
Seni gidi uyanıkHadi ekleyin yaa.. Benim çorbam bir başına kaldı orda. Yada eklemeyin kendi kendime 1. olayım![]()
Yemezler.Knorr hazır çorbaaa![]()
Oyy şef sensin patronİyiyim Şefim sen nasılsınEvet patlatacak bombayı
Senin bomba ne zaman geliyor![]()
Aaaaaaa ne kadar ayıpKnorr hazır çorbaaa![]()
Bile bile seviyoz iste sizi napakBile bile vardınız bizeSaklamadık ki kıskanç olduğumuzu
![]()
Benim belim çooğ ince daralttırdı nevoş bana şimdi bedeni olmaz sanaaaAlcam o kemerini diloş![]()
Sensin şef artık beni kovdular iştenOyy şef sensin patronBenim bombayı bilmyorum gelsin miiii ? Gelsiin miii oooooooooo ollley ollleeey
![]()
Alışıp, oylamada hüsrana uğramaktan korkuyorumSen zirvenin tadını çıkar ne güzel işte:)![]()
Ya ne yapayım bilmiyorum ki, pinko da göz koydu kemerimee yaaaSensin şef artık beni kovdular iştenGelin gelsin
![]()
Evet onun tarif çok tehlikeliYa ne yapayım bilmiyorum ki, pinko da göz koydu kemerimee yaaa![]()
Yaaa nedenki çok güzel çorbaaaYemezler.![]()
Sen bana şişko mu dedin şimdiBenim belim çooğ ince daralttırdı nevoş bana şimdi bedeni olmaz sanaaaVermiiicem vermicem
![]()
Üstadım bu üyenin yarışmadan diskalifiye edilmesini, kemeride elinden alınmasını arz ediyorum...Sensin şef artık beni kovdular iştenGelin gelsin
![]()
Benim de göZüm korktu nevoş sultanEvet onun tarif çok tehlikeliBen korktum katılmayacağım
![]()
Sende yerind dur azıcık bacım.. Hiç rahat durmuyorsun ki :)Off belim kırıldı yaa![]()
Teşekkür ederim sizden bunu duymak onurdur benim içinEvet onun tarif çok tehlikeliBen korktum katılmayacağım
![]()
Tamam hemen iletiyorum kemerimi ben geri alayımSen bana şişko mu dedin şimdi
Üstadım bu üyenin yarışmadan diskalifiye edilmesini, kemeride elinden alınmasını arz ediyorum...
Kemerin gerekliliğini yerine getirmiyor![]()