Siz benimle ilgilenmedinizNerelerdesin bacim sen
Suan corba iciyorum
Kendine yer mi yapıyorsun?
Canımmm.. Napıyorsun? Cadı nasıl? Az kaldı, heyecan başlamıştır
İkisinin malzemesi evde var canimZor bi tercih.. Hangisinin malzemesi varsa onu yap.
ikiside olmaz gibiHangisinde birinci olamazsan onu yap.
Hadeee be esas sen benlen ilgilenmiyon gece takilip takilip gunduz uyuyon yalniz birakiyon beniSiz benimle ilgilenmediniz
Bende artık yarışmalarda takılıyorum
Ama çok erken uyanıyorsun sendeHadeee be esas sen benlen ilgilenmiyon gece takilip takilip gunduz uyuyon yalniz birakiyon beni
İyi o zaman akşama kadar vaktin var.. Düşün kararını verİkisinin malzemesi evde var canim
[ birinde tek bi eksik kalmis markete gitmeme rağmen unutup gelmişim
Eşime aldiririm aksam artik
ikiside olmaz gibi[
Canım katılmak istiyorum da bu aralar iş yoğun evde pek yemek yapmıyorum bakalım nasıl denk getircemİyi canım senden ne haber?? Katılmayla ilgili olumsuz düşüncelere dalmışsın, kendimi bi hatırlatayım dedim. Gidip çorbalara oy verenleri bulcam, teker teker buraya getircem
Hazır kemeri takmışken, çıkarmamak için uğraş benceCanım katılmak istiyorum da bu aralar iş yoğun evde pek yemek yapmıyorum bakalım nasıl denk getircem
Tabiki.
Kendine yer mi yapıyorsun?
Hoşgeldin.. Gözümüz yollarda kaldıMerhaba
Hoşbulduk canımHoşgeldin.. Gözümüz yollarda kaldı
Senin erkek versiyonun koca var bende canim aksamlari o varken giremiyorum napeeem kiskanc seylerAma çok erken uyanıyorsun sendeYoğundun sanırım, gündüz de oek denk gelmedim.. Gerçi gündüz kendimede denk gelmedim
Iyi bari rahatladım.İkisinin malzemesi evde var canim
[ birinde tek bi eksik kalmis markete gitmeme rağmen unutup gelmişim
Eşime aldiririm aksam artik
ikiside olmaz gibi[
Adra'cım senin tarifi ne zaman göreceğiz sonlara doğru mu yoksa yakın zamanda gelecek mi?Iyi bari rahatladım.
Bize güvendiğinden, rahat rahat işlerini hallediyorsun yani.. O da iyiHoşbulduk canım
Evde değildim sonra geldim çocuklarla uğraştım ,kısa bir bakıp çıktım
Siz buralardasınız benim gözüm arkada değil
Evet öyle oluyorBize güvendiğinden, rahat rahat işlerini hallediyorsun yani.. O da iyi
Benim erkek versiyonumda çekilmez beee..Senin erkek versiyonun koca var bende canim aksamlari o varken giremiyorum napeeem kiskanc seyler
Bugün hava çok güzel.. Dışarı çıkasım varEvet öyle oluyor
Burası kapalı sabah sisten göz gözü görmüyordu..Bugün hava çok güzel.. Dışarı çıkasım var