pinkstrap Nirvana Kayıtlı Üye 10 Ocak 2014 30.831 47.062 798 3 Aralık 2014 Konu Sahibi Konu Sahibi Kazen #141 mrymtlh .!.: Nerelerdesin bacim sen Genişletmek için tıkla... Siz benimle ilgilenmediniz Bende artık yarışmalarda takılıyorum
mrymtlh .!.: Nerelerdesin bacim sen Genişletmek için tıkla... Siz benimle ilgilenmediniz Bende artık yarışmalarda takılıyorum
mrymtlh uykumu aldığım tek gün bile yok Kayıtlı Üye 25 Ekim 2013 4.472 3.574 198 35 3 Aralık 2014 Konu Sahibi Konu Sahibi Kazen #142 pinkstrap .!.: Kendine yer mi yapıyorsun? Canımmm.. Napıyorsun? Cadı nasıl? Az kaldı, heyecan başlamıştır Genişletmek için tıkla... Suan corba iciyorum utu yapiyom bitmeyor yav buyuk kiyafeti utulemekten zormus az kaldi 5haftacimiz kaldi bakalim heycan dorukta tabee
pinkstrap .!.: Kendine yer mi yapıyorsun? Canımmm.. Napıyorsun? Cadı nasıl? Az kaldı, heyecan başlamıştır Genişletmek için tıkla... Suan corba iciyorum utu yapiyom bitmeyor yav buyuk kiyafeti utulemekten zormus az kaldi 5haftacimiz kaldi bakalim heycan dorukta tabee
askrhpozitif Nirvana Kayıtlı Üye 19 Haziran 2013 24.362 92.109 798 İstanbul 3 Aralık 2014 Konu Sahibi Konu Sahibi Kazen #143 pinkstrap .!.: Zor bi tercih.. Hangisinin malzemesi varsa onu yap. Genişletmek için tıkla... İkisinin malzemesi evde var canim [ birinde tek bi eksik kalmis markete gitmeme rağmen unutup gelmişim Eşime aldiririm aksam artik adra .!.: Hangisinde birinci olamazsan onu yap. Genişletmek için tıkla... ikiside olmaz gibi[
pinkstrap .!.: Zor bi tercih.. Hangisinin malzemesi varsa onu yap. Genişletmek için tıkla... İkisinin malzemesi evde var canim [ birinde tek bi eksik kalmis markete gitmeme rağmen unutup gelmişim Eşime aldiririm aksam artik adra .!.: Hangisinde birinci olamazsan onu yap. Genişletmek için tıkla... ikiside olmaz gibi[
mrymtlh uykumu aldığım tek gün bile yok Kayıtlı Üye 25 Ekim 2013 4.472 3.574 198 35 3 Aralık 2014 Konu Sahibi Konu Sahibi Kazen #144 pinkstrap .!.: Siz benimle ilgilenmediniz Bende artık yarışmalarda takılıyorum Genişletmek için tıkla... Hadeee be esas sen benlen ilgilenmiyon gece takilip takilip gunduz uyuyon yalniz birakiyon beni
pinkstrap .!.: Siz benimle ilgilenmediniz Bende artık yarışmalarda takılıyorum Genişletmek için tıkla... Hadeee be esas sen benlen ilgilenmiyon gece takilip takilip gunduz uyuyon yalniz birakiyon beni
pinkstrap Nirvana Kayıtlı Üye 10 Ocak 2014 30.831 47.062 798 3 Aralık 2014 Konu Sahibi Konu Sahibi Kazen #145 mrymtlh .!.: Hadeee be esas sen benlen ilgilenmiyon gece takilip takilip gunduz uyuyon yalniz birakiyon beni Genişletmek için tıkla... Ama çok erken uyanıyorsun sende Yoğundun sanırım, gündüz de oek denk gelmedim.. Gerçi gündüz kendimede denk gelmedim
mrymtlh .!.: Hadeee be esas sen benlen ilgilenmiyon gece takilip takilip gunduz uyuyon yalniz birakiyon beni Genişletmek için tıkla... Ama çok erken uyanıyorsun sende Yoğundun sanırım, gündüz de oek denk gelmedim.. Gerçi gündüz kendimede denk gelmedim
pinkstrap Nirvana Kayıtlı Üye 10 Ocak 2014 30.831 47.062 798 3 Aralık 2014 Konu Sahibi Konu Sahibi Kazen #146 askrhpozitif .!.: İkisinin malzemesi evde var canim [ birinde tek bi eksik kalmis markete gitmeme rağmen unutup gelmişim Eşime aldiririm aksam artik ikiside olmaz gibi[ Genişletmek için tıkla... İyi o zaman akşama kadar vaktin var.. Düşün kararını ver
askrhpozitif .!.: İkisinin malzemesi evde var canim [ birinde tek bi eksik kalmis markete gitmeme rağmen unutup gelmişim Eşime aldiririm aksam artik ikiside olmaz gibi[ Genişletmek için tıkla... İyi o zaman akşama kadar vaktin var.. Düşün kararını ver
Dilaraginosss Popüler Üye Kayıtlı Üye 7 Ocak 2014 3.767 3.477 248 3 Aralık 2014 Konu Sahibi Konu Sahibi Kazen #147 pinkstrap .!.: İyi canım senden ne haber?? Katılmayla ilgili olumsuz düşüncelere dalmışsın, kendimi bi hatırlatayım dedim. Gidip çorbalara oy verenleri bulcam, teker teker buraya getircem Genişletmek için tıkla... Canım katılmak istiyorum da bu aralar iş yoğun evde pek yemek yapmıyorum bakalım nasıl denk getircem
pinkstrap .!.: İyi canım senden ne haber?? Katılmayla ilgili olumsuz düşüncelere dalmışsın, kendimi bi hatırlatayım dedim. Gidip çorbalara oy verenleri bulcam, teker teker buraya getircem Genişletmek için tıkla... Canım katılmak istiyorum da bu aralar iş yoğun evde pek yemek yapmıyorum bakalım nasıl denk getircem
pinkstrap Nirvana Kayıtlı Üye 10 Ocak 2014 30.831 47.062 798 3 Aralık 2014 Konu Sahibi Konu Sahibi Kazen #148 Dilaraginosss .!.: Canım katılmak istiyorum da bu aralar iş yoğun evde pek yemek yapmıyorum bakalım nasıl denk getircem Genişletmek için tıkla... Hazır kemeri takmışken, çıkarmamak için uğraş bence Bulursun sen bi yolunu, daha zaman var nasılsa
Dilaraginosss .!.: Canım katılmak istiyorum da bu aralar iş yoğun evde pek yemek yapmıyorum bakalım nasıl denk getircem Genişletmek için tıkla... Hazır kemeri takmışken, çıkarmamak için uğraş bence Bulursun sen bi yolunu, daha zaman var nasılsa
Nevreste Yeniden ☀ Yönetici Editor 16 Ağustos 2010 296.812 613.045 1.098 43 Malatya 3 Aralık 2014 Konu Sahibi Konu Sahibi Kazen #149 Merhaba
adra Yalnız gülüşümü yakala,öfkem çok ağır gelir sana. Kayıtlı Üye 16 Kasım 2008 13.766 13.418 823 3 Aralık 2014 Konu Sahibi Konu Sahibi Kazen #150 pinkstrap .!.: Kendine yer mi yapıyorsun? Genişletmek için tıkla... Tabiki. Son düzenleme: 3 Aralık 2014
pinkstrap Nirvana Kayıtlı Üye 10 Ocak 2014 30.831 47.062 798 3 Aralık 2014 Konu Sahibi Konu Sahibi Kazen #151 Nevreste .!.: Merhaba Genişletmek için tıkla... Hoşgeldin.. Gözümüz yollarda kaldı
Nevreste Yeniden ☀ Yönetici Editor 16 Ağustos 2010 296.812 613.045 1.098 43 Malatya 3 Aralık 2014 Konu Sahibi Konu Sahibi Kazen #152 pinkstrap .!.: Hoşgeldin.. Gözümüz yollarda kaldı Genişletmek için tıkla... Hoşbulduk canım Evde değildim sonra geldim çocuklarla uğraştım ,kısa bir bakıp çıktım Siz buralardasınız benim gözüm arkada değil
pinkstrap .!.: Hoşgeldin.. Gözümüz yollarda kaldı Genişletmek için tıkla... Hoşbulduk canım Evde değildim sonra geldim çocuklarla uğraştım ,kısa bir bakıp çıktım Siz buralardasınız benim gözüm arkada değil
mrymtlh uykumu aldığım tek gün bile yok Kayıtlı Üye 25 Ekim 2013 4.472 3.574 198 35 3 Aralık 2014 Konu Sahibi Konu Sahibi Kazen #153 pinkstrap .!.: Ama çok erken uyanıyorsun sende Yoğundun sanırım, gündüz de oek denk gelmedim.. Gerçi gündüz kendimede denk gelmedim Genişletmek için tıkla... Senin erkek versiyonun koca var bende canim aksamlari o varken giremiyorum napeeem kiskanc seyler
pinkstrap .!.: Ama çok erken uyanıyorsun sende Yoğundun sanırım, gündüz de oek denk gelmedim.. Gerçi gündüz kendimede denk gelmedim Genişletmek için tıkla... Senin erkek versiyonun koca var bende canim aksamlari o varken giremiyorum napeeem kiskanc seyler
adra Yalnız gülüşümü yakala,öfkem çok ağır gelir sana. Kayıtlı Üye 16 Kasım 2008 13.766 13.418 823 3 Aralık 2014 Konu Sahibi Konu Sahibi Kazen #154 askrhpozitif .!.: İkisinin malzemesi evde var canim [ birinde tek bi eksik kalmis markete gitmeme rağmen unutup gelmişim Eşime aldiririm aksam artik ikiside olmaz gibi[ Genişletmek için tıkla... Iyi bari rahatladım.
askrhpozitif .!.: İkisinin malzemesi evde var canim [ birinde tek bi eksik kalmis markete gitmeme rağmen unutup gelmişim Eşime aldiririm aksam artik ikiside olmaz gibi[ Genişletmek için tıkla... Iyi bari rahatladım.
Nevreste Yeniden ☀ Yönetici Editor 16 Ağustos 2010 296.812 613.045 1.098 43 Malatya 3 Aralık 2014 Konu Sahibi Konu Sahibi Kazen #155 adra .!.: Iyi bari rahatladım. Genişletmek için tıkla... Adra'cım senin tarifi ne zaman göreceğiz sonlara doğru mu yoksa yakın zamanda gelecek mi?
adra .!.: Iyi bari rahatladım. Genişletmek için tıkla... Adra'cım senin tarifi ne zaman göreceğiz sonlara doğru mu yoksa yakın zamanda gelecek mi?
pinkstrap Nirvana Kayıtlı Üye 10 Ocak 2014 30.831 47.062 798 3 Aralık 2014 Konu Sahibi Konu Sahibi Kazen #156 Nevreste .!.: Hoşbulduk canım Evde değildim sonra geldim çocuklarla uğraştım ,kısa bir bakıp çıktım Siz buralardasınız benim gözüm arkada değil Genişletmek için tıkla... Bize güvendiğinden, rahat rahat işlerini hallediyorsun yani.. O da iyi
Nevreste .!.: Hoşbulduk canım Evde değildim sonra geldim çocuklarla uğraştım ,kısa bir bakıp çıktım Siz buralardasınız benim gözüm arkada değil Genişletmek için tıkla... Bize güvendiğinden, rahat rahat işlerini hallediyorsun yani.. O da iyi
Nevreste Yeniden ☀ Yönetici Editor 16 Ağustos 2010 296.812 613.045 1.098 43 Malatya 3 Aralık 2014 Konu Sahibi Konu Sahibi Kazen #157 pinkstrap .!.: Bize güvendiğinden, rahat rahat işlerini hallediyorsun yani.. O da iyi Genişletmek için tıkla... Evet öyle oluyor
pinkstrap .!.: Bize güvendiğinden, rahat rahat işlerini hallediyorsun yani.. O da iyi Genişletmek için tıkla... Evet öyle oluyor
pinkstrap Nirvana Kayıtlı Üye 10 Ocak 2014 30.831 47.062 798 3 Aralık 2014 Konu Sahibi Konu Sahibi Kazen #158 mrymtlh .!.: Senin erkek versiyonun koca var bende canim aksamlari o varken giremiyorum napeeem kiskanc seyler Genişletmek için tıkla... Benim erkek versiyonumda çekilmez beee.. Bazen acıyorum sana
mrymtlh .!.: Senin erkek versiyonun koca var bende canim aksamlari o varken giremiyorum napeeem kiskanc seyler Genişletmek için tıkla... Benim erkek versiyonumda çekilmez beee.. Bazen acıyorum sana
pinkstrap Nirvana Kayıtlı Üye 10 Ocak 2014 30.831 47.062 798 3 Aralık 2014 Konu Sahibi Konu Sahibi Kazen #159 Nevreste .!.: Evet öyle oluyor Genişletmek için tıkla... Bugün hava çok güzel.. Dışarı çıkasım var
Nevreste Yeniden ☀ Yönetici Editor 16 Ağustos 2010 296.812 613.045 1.098 43 Malatya 3 Aralık 2014 Konu Sahibi Konu Sahibi Kazen #160 pinkstrap .!.: Bugün hava çok güzel.. Dışarı çıkasım var Genişletmek için tıkla... Burası kapalı sabah sisten göz gözü görmüyordu..Fırsatı kaçırma çık dolaş canım
pinkstrap .!.: Bugün hava çok güzel.. Dışarı çıkasım var Genişletmek için tıkla... Burası kapalı sabah sisten göz gözü görmüyordu..Fırsatı kaçırma çık dolaş canım