- 10 Ocak 2014
- 30.831
- 47.062
- 798
Teyzemi aradım ona gideyim diye ama cevap vermedi.. Şansıma küseyim birdahaki güzel olduğunda çıkarım :))Burası kapalı sabah sisten göz gözü görmüyordu..Fırsatı kaçırma çık dolaş canım
![]()
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Teyzemi aradım ona gideyim diye ama cevap vermedi.. Şansıma küseyim birdahaki güzel olduğunda çıkarım :))Burası kapalı sabah sisten göz gözü görmüyordu..Fırsatı kaçırma çık dolaş canım
![]()
En son canım.Henüz hazır değilim yapmaya.Adra'cım senin tarifi ne zaman göreceğiz sonlara doğru mu yoksa yakın zamanda gelecek mi?
![]()
Aci bannaaa tabii insan bu kadar kiskanc olur muuuBenim erkek versiyonumda çekilmez beee..
Bazen acıyorum sana![]()
Assolist misali evet.Son günler diyelim.O çorbayla birinci olamam ama yine de yapmak istiyorum.En son derken son gün müAssolist misali
![]()
Bile bile vardınız bizeAci bannaaa tabii insan bu kadar kiskanc olur muuu![]()
Tamam canım bizde senin tarifni öğrenmek istiyoruzAssolist misali evet.Son günler diyelim.O çorbayla birinci olamam ama yine de yapmak istiyorum.
Tabletim bozuldu iki de bir netten düşüyorum.Cevaplar geç gelebilir.İfade de ekleyemiyorum doğru düzgün.
Yok canım hiçbir bölgeye ait olduğunu sanmıyorum.Oy almaz ama yapacağım.Tamam canım bizde senin tarifni öğrenmek istiyoruzKaradeniz bölgesine mi ait olacak
Tamam canım sorun değil![]()
Sen yaparsında güzel olmaz mıYok canım hiçbir bölgeye ait olduğunu sanmıyorum.Oy almaz ama yapacağım.
Hahaha yok vallahi.Bana öyle geliyor o bakımdan:)Sen yaparsında güzel olmaz mıBu yeni taktik mi
Beklentileri düşük gösterip bombayı patlatacak mısın
![]()
Naber nevoş sultaaan ? Adra bomba patlatacakO zaman öyle değildir ben anladımTamam merakla bekliyorum
![]()
Balon balon.Naber nevoş sultaaan ? Adra bomba patlatacak![]()
Vermem veremem.Acaba ne çorbasııı yapcaksııınHadi hadi ipucu ver
![]()
Azzzzzzzzz sonra.Olmadı bu böylee
Söylemen lazım
Sen yapmayacaksan söyle senin çorbanı yapayım.Olmadı bu böylee
Söylemen lazım
Vermem veremem.![]()
Hadi ekleyin yaa.. Benim çorbam bir başına kaldı orda. Yada eklemeyin kendi kendime 1. olayımOlmadı bu böylee
Söylemen lazım