- 16 Ağustos 2010
- 293.183
- 603.208
- 43
Evet canım Paint ile ben yazıyorumÇok eğlenceli oluyorSağol canım ben de iyiyim.
Sen mi yazıyorsun o yazıları.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Evet canım Paint ile ben yazıyorumÇok eğlenceli oluyorSağol canım ben de iyiyim.
Sen mi yazıyorsun o yazıları.
Evet çok güzel tüm imzaların.Evet canım Paint ile ben yazıyorumÇok eğlenceli oluyor
Sağol canımEvet çok güzel tüm imzaların.
Sağol canım
Ne yaptın evde misin iş bakıyor musun
Hayırlısı olsun canımBakmıyorum şu an.Biraz daha sıkılayım o zaman bakacağım.
Sağol canım.Hayırlısı olsun canım
Çorbamız ne zaman geliyorSağol canım.
Çorbamız ne zaman geliyor
Tamam bizim acelemiz yokNevoş hiç havamda değilim. İlham gelmedi daha.Bu iş aşk işi biliyorsun.
Bu kategori bol yarışmacılı olacak gibi.Tamam bizim acelemiz yok
İnşaallah öyle olurYapılacak daha çok çorba varBu kategori bol yarışmacılı olacak gibi.
Evet çok çorba var.İnsanın hepsini yapası geliyor.Son hafta patlama olur.İnşaallah öyle olurYapılacak daha çok çorba var
Sonra hafta bekliyorum tarifleri
5 tamamlandı gerisi gelir artıkEvet çok çorba var.İnsanın hepsini yapası geliyor.Son hafta patlama olur.
Beş bitti iş bitti diyorsun yani.Amcamın kızı okumayı sevmiyordu.Sorana beş bitti iş bitti derdi.10 kişiyi geçer bence.5 tamamlandı gerisi gelir artık
Sen ve diloş ile 7 oluyor aten
Yok iş bitmedi ne kadar çok katılım olursa o kadar eğlenceli oluyorYarışma garanti oldu demek istedimBeş bitti iş bitti diyorsun yani.Amcamın kızı okumayı sevmiyordu.Sorana beş bitti iş bitti derdi.10 kişiyi geçer bence.
Anladım canım espri yapıyorum.Evet bulaşıcı bu yarışma.Ama bazen kızıp küsebiliyorlar.Eğlenmeyi amaç edinseler kafaya çok takmayacaklar halbuki.Yok iş bitmedi ne kadar çok katılım olursa o kadar eğlenceli oluyorYarışma garanti oldu demek istedim
Nasıl dayanıyorlar daha önce katılanlar mutlaka katılmalı
Doğru söylemiş
Eğlenmek için herkes katılmalı benceBak biz hiç vazgeçmiyoruzAnladım canım espri yapıyorum.Evet bulaşıcı bu yarışma.Ama bazen kızıp küsebiliyorlar.Eğlenmeyi amaç edinseler kafaya çok takmayacaklar halbuki.
Eğlenmek için herkes katılmalı benceBak biz hiç vazgeçmiyoruz
Evet biz ihtiyar heyetindeyizBence de. Biz ihtiyar heyetindeyiz artık.Emekliye buradan ayrılırız.
Ben varımKimse var mı