- 16 Ocak 2009
- 19.755
- 11.162
Bak ben kabul etmiştim senin gençliğini ama kendi arkadaşların kuyunu kazıyor
öyle yapiyorlar demi bu dünyada babana bile güvenmicen demisler hain efser
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Bak ben kabul etmiştim senin gençliğini ama kendi arkadaşların kuyunu kazıyor
Bdv ye Yorum yapmadığın için mi aramızdasın sen halaöyle yapiyorlar demi bu dünyada babana bile güvenmicen demisler hain efser
Ben daha dünü bitirmedimGünaydın Güzel bi kahvaltı gibisi yok, insanı güne güzel başlatıyor
Niye ki? Uyuyamadın mı yoksaBen daha dünü bitirmedim
Uyuyamadım canım tam uyuyacaktım yeni açılan yarışmayı gördüm, onada katılayım dedim 1 saat onla uğraştımNiye ki? Uyuyamadın mı yoksa
Ne yarışması varmış, ben daha görmedimUyuyamadım canım tam uyuyacaktım yeni açılan yarışmayı gördüm, onada katılayım dedim 1 saat onla uğraştım
Bütün kemerlere göz koydum
Sen naptın, enerjinden azıcık banada ver
GunaydinnGünaydın Güzel bi kahvaltı gibisi yok, insanı güne güzel başlatıyor
gece uyumazsan bitmez tabeeeeBen daha dünü bitirmedim
Ama onu bende yaptım enerjik değilim, hatta o beni bırakıp gidince bir süre uyumam gerekiyor ki.. Alışabileyim yokluğunaNe yarışması varmış, ben daha görmedim
Enerjimin sırrı uyumak Sonra da eşimle güzel bi kahvaltı yaptık, sonra eşim gitti şimdi yalnız takılıyorum ev bana kaldı ohh
Uyumadım işte inat gibi uykum gelmiyor güneş doğana kadarGunaydinn
gece uyumazsan bitmez tabeeee
O zaman uyu Pinko Benim bile hala uykum var ama enerjim de yerinde, hatta birazdan kalkıp evi temizlemem lazım, halıları silcem çok işim varAma onu bende yaptım enerjik değilim, hatta o beni bırakıp gidince bir süre uyumam gerekiyor ki.. Alışabileyim yokluğuna
Neden katılmıyorsun ki? Sen yarışmaların kadrolu üyesisin
Melisa yaa papatya ic iyi gelir canimUyumadım işte inat gibi uykum gelmiyor güneş doğana kadar
Hap mı kullansam. 1 tane içsem 1 hafta idare eder
Halı silersen tabi biçimsiz olur :))O zaman uyu Pinko Benim bile hala uykum var ama enerjim de yerinde, hatta birazdan kalkıp evi temizlemem lazım, halıları silcem çok işim var
Benim tırnaklarım çok biçimsiz, hepsi ayrı bi telden çalıyor zaten oje sürmede de sınıfta kalırım
Şuan için gerek yok, kafamı koysam uyucam, ekranı çift görüyorum uyuyayım biraz gelirim sonra. Görüşürüz tatlımMelisa yaa papatya ic iyi gelir canim
Napayım pislik görünce dayanamıyorumHalı silersen tabi biçimsiz olur :))
Ben yapmıyorum öyle şeyler, yıkamaya yolluyorum sadece
Ay uyuyayım azıcık inşallah akşam olmadan uyanırım
Sanada kolay gelsin
Ben gece icin diyorum saftirikŞuan için gerek yok, kafamı koysam uyucam, ekranı çift görüyorum uyuyayım biraz gelirim sonra. Görüşürüz tatlım
Yeni uyandımKız Pinko uyanmadın mı daha