Çorbalar Kış Çorbaları Tarifleri

Uyuyamadım canım tam uyuyacaktım yeni açılan yarışmayı gördüm, onada katılayım dedim 1 saat onla uğraştım:KK53:
Bütün kemerlere göz koydum:rolleyes:
Sen naptın, enerjinden azıcık banada ver:KK19:
Ne yarışması varmış, ben daha görmedim :KK53:
Enerjimin sırrı uyumak :KK48: Sonra da eşimle güzel bi kahvaltı yaptık, sonra eşim gitti şimdi yalnız takılıyorum ev bana kaldı ohh :KK53:

Ne yarışması varmış, ben daha görmedim :KK53:
Enerjimin sırrı uyumak :KK48: Sonra da eşimle güzel bi kahvaltı yaptık, sonra eşim gitti şimdi yalnız takılıyorum ev bana kaldı ohh :KK53:
Ama onu bende yaptım enerjik değilim, hatta o beni bırakıp gidince bir süre uyumam gerekiyor ki.. Alışabileyim yokluğuna:KK61:
Neden katılmıyorsun ki? Sen yarışmaların kadrolu üyesisin:rolleyes:

Ama onu bende yaptım enerjik değilim, hatta o beni bırakıp gidince bir süre uyumam gerekiyor ki.. Alışabileyim yokluğuna:KK61:
Neden katılmıyorsun ki? Sen yarışmaların kadrolu üyesisin:rolleyes:
O zaman uyu Pinko:KK53: Benim bile hala uykum var ama enerjim de yerinde, hatta birazdan kalkıp evi temizlemem lazım, halıları silcem çok işim var :KK51:
Benim tırnaklarım çok biçimsiz, hepsi ayrı bi telden çalıyor zaten oje sürmede de sınıfta kalırım :KK53:

O zaman uyu Pinko:KK53: Benim bile hala uykum var ama enerjim de yerinde, hatta birazdan kalkıp evi temizlemem lazım, halıları silcem çok işim var :KK51:
Benim tırnaklarım çok biçimsiz, hepsi ayrı bi telden çalıyor zaten oje sürmede de sınıfta kalırım :KK53:
Halı silersen tabi biçimsiz olur :))
Ben yapmıyorum öyle şeyler, yıkamaya yolluyorum sadece:KK23:
Ay uyuyayım azıcık inşallah akşam olmadan uyanırım:-)
Sanada kolay gelsin :KK60:

X