Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
KRİSTİN HANNAH' ın KIŞ BAHÇESİ kitabını ağlayarak bitirdim. Mutlaka okuyun derim.Daha önce ATEŞBÖCEĞİ YOLU kitabını okumuştum o da güzeldi ama bu bambaşka.
Kesinlikle çok güzel ilk 200-250 sayfası dediğin gibi durağan ama sonrasında o sayfaları okuyup iyi ki bırakmamışım diyeceksin. İnanılmaz sarmıştı beni gerçekten bi anda çok akıcı bi hal alacak hikaye ve çok etkileneceğini düşünüyorum.Okuduğum en iyi kitaplardandı diyebilirim.
Ateşböceği yolunu ben onun hemen arkasına okudum ama beğenmemiştim çok sıradan gelmişti ondan sonra.
Kesinlikle çok güzel ilk 200-250 sayfası dediğin gibi durağan ama sonrasında o sayfaları okuyup iyi ki bırakmamışım diyeceksin. İnanılmaz sarmıştı beni gerçekten bi anda çok akıcı bi hal alacak hikaye ve çok etkileneceğini düşünüyorum.Okuduğum en iyi kitaplardandı diyebilirim.
Ateşböceği yolunu ben onun hemen arkasına okudum ama beğenmemiştim çok sıradan gelmişti ondan sonra.
Bırakmadım okumayı içimden gelmeyerek de olsa okumaya devam ettim, yarıda bırakmam genellikle...
Gerçekten 200 250 sayfa sonra heyecanı arttı...
Şuan 400'ü yeni geçtim epey akıcı oldu, sonunu merak ediyorum :)
Beğmene sevindim ama onun güzelliğine aldanıp ateşböceği yolunu alırsan hayal kırıklığı yaşayabilirsin ki şahsen ben yaşadım beğenmemiştim pek diğerinden sonra