• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kış Bahçesi

tavuksuyu

Guru
Kayıtlı Üye
26 Ekim 2008
57
0
296
Zonguldak
KRİSTİN HANNAH' ın KIŞ BAHÇESİ kitabını ağlayarak bitirdim. :25: Mutlaka okuyun derim.Daha önce ATEŞBÖCEĞİ YOLU kitabını okumuştum o da güzeldi ama bu bambaşka.

Son düzenleme:
bana da kitap önerebilir misiniz??

elif şafak - aşk,
murathan mungan - kadından kentler

bu ikisi çok beğenerek okuduğum kitaplardı, size de tavsiye ederim.. bu iki kitap ışığında ''şunu okumalısın'' dediğiniz kitap nedir??

Şuan Kış Bahçesi'ni okuyorum...
100 sayfa okudum ama çok sıkıcı ilerliyor :(
Umarım devamı güzeldir...

Şuan Kış Bahçesi'ni okuyorum...
100 sayfa okudum ama çok sıkıcı ilerliyor :(
Umarım devamı güzeldir...

Kesinlikle çok güzel ilk 200-250 sayfası dediğin gibi durağan ama sonrasında o sayfaları okuyup iyi ki bırakmamışım diyeceksin. İnanılmaz sarmıştı beni gerçekten bi anda çok akıcı bi hal alacak hikaye ve çok etkileneceğini düşünüyorum.Okuduğum en iyi kitaplardandı diyebilirim.

Ateşböceği yolunu ben onun hemen arkasına okudum ama beğenmemiştim çok sıradan gelmişti ondan sonra.

Kesinlikle çok güzel ilk 200-250 sayfası dediğin gibi durağan ama sonrasında o sayfaları okuyup iyi ki bırakmamışım diyeceksin. İnanılmaz sarmıştı beni gerçekten bi anda çok akıcı bi hal alacak hikaye ve çok etkileneceğini düşünüyorum.Okuduğum en iyi kitaplardandı diyebilirim.

Ateşböceği yolunu ben onun hemen arkasına okudum ama beğenmemiştim çok sıradan gelmişti ondan sonra.

Bırakmadım okumayı içimden gelmeyerek de olsa okumaya devam ettim, yarıda bırakmam genellikle...
Gerçekten 200 250 sayfa sonra heyecanı arttı...
Şuan 400'ü yeni geçtim epey akıcı oldu, sonunu merak ediyorum :)

Bitirdim, gerçekten sonlara doğru heyecanlanıp harika bir şekilde sonlanıyor...
Ben de çok beğendim...

Beğmene sevindim ama onun güzelliğine aldanıp ateşböceği yolunu alırsan hayal kırıklığı yaşayabilirsin ki şahsen ben yaşadım beğenmemiştim pek diğerinden sonra

ben Ateşbocegı Yolu nu Kış Bahcesınden daha cok sevdım.. bu zevk meselesı sonucta, ama Kristin bence yazmak ıcın gelmıs dunyaya..

Back