Kirşehir///40

kırşehirliler nerdesiniz yawwwwwwwwwwwww
----------------------hayırlı cumalarrrrrrrrrrrrrrrr
haydı kıslar oynamayyyaaaahihoyyyt
-----------------------------Biter Biter De Kırşehirin Gülleri Biter
(Efendim) Şakıyıp Dalında Bülbüller Öter

Gülüm Ammman Amman Aman
Sebep Amman Amman Aman
Bir Tanem Amman
Çırpınıp Dalında Bülbüller Öter

Gülüm Ammman Amman Aman
Sebep Amman Amman Aman
Efendim Amman

Aynam Düştü Yerlere
Karıştı Gazellere
Tabiyatım Kurusun
Düşkünüm Güzellere

esmerim hayırlı cumalar
istanbuldan sevgiler
tşk ederim bende sana sevgilerrrrropuyorumnanaktanopuyorumnanaktan

esmer güzeli m nasılsın?sevgilerŞeniza.s.

tkş ederim canım iyim ablam bugünlerdeeetelaş var kaynan oldummmopuyorumnanaktanopuyorumnanaktan dün ankaradaydık gelin kıza alış veri yaptıkkkk güzel bi duyguyduuuhihoyyythihoyyythihoyyyt

GÜNAYDIN ARKADAŞLAR
------------------------- Şanssızlığa katlanabiliriz , çünkü dışarıdan gelir ve tümüyle rastlantısaldır. Oysa yaşamda bizi asıl yaralayan , yaptığımız hatalara hayıflanmaktır ÇOK GÜZEL SÖZ
alıntıdır.........

Cumaniz,
islamin günesi kadar aydin,
bir müminin tebessümü kadar tatli,
Muhammedül emini hatirlatan gül kadar güzel,
cocuklar kadar neseli,
ve Rabbul aleminin yaratmis oldugu kainatin tüm güzellikleri ile beraber gecsin..
Cumaniz mübarek olsun.

GÜNAYDIN KIRŞEHıRRR
AMıN diyerkden başlayalımmmm
-----------------------------AMıN AMıN
BıSMıLLAH ALLAH'IN ıSMıNı ANARAK YOLA ÇIKIYORUM.BEN ALLAH'A TEVEKKÜL ETTıM. KUVVET VE KUDRET SADECE ALLAH'IN LÜTUF VE ıHSANıYLEDıR. ALLAH'IM BU YOLCULUKTA HAKTAN SAPMAKTAN VE SAPTIRILMAKTAN, HATA YAPMAKTAN VE YAPTIRILMAKTAN, ZULUMETMEKTEN VE ETTıRıLMEKTEN VE ZULME UĞRAMAKTAN VE UĞRATILMAKTAN, CAHıLLıK ETMEKTEN VE CAHıLCE DAVRANIŞLARA ıTıLMEKTEN SANA SIĞINIYORUM ALLAH'IM.
AMıN ALLAHIM AMıN

OYYYYYYYYYYY
ÇOK ÜZÜLYORUM KıMSE YOK
BU TOPıK KıMSESıZZZZZZZZZZZZZZ
-----------------------Cuma gibi günümüz var. ıslam gibi dinimiz var. Muhammed gibi şahımız var. Allah dedim, dostum dedim, 99 ismine mühür vurdum, cumanız mubarek olsun:)
-

selamlar herkese bi kırşehirli olarak urayı görmek beni çok mutlu etti 24 yılım kırşehirde geçti2 sene önce evlenerek ankaraya geldim orayı çok seviyorum çok özlüyorum memeleketim gibisi yok gerçekten umarım burda arkadaşlarımlada karşılaşırım ve yeni arkadaşlıklar kurarım hepinize sevgiler canım memleketi seni çok özledi ağustosta oradayım yuppi

sim kırşehirliler
bu koşe sizin koşeniz memlektiniz ya neden gelmiyorsun actınız topiği yok oldunuz canlarım gelin bizlerde tanışılım kaynaşalım bu koşemizi şenlensin demiii
-------------------------dün kamandaki yağan tulu bir çok ekili alan hasar vermişti
ağaclaradaki meyveleri yerle bir etti çok emekler boşuna gitti bügünde sağanak yağmur nedenile bir çok araç arka arkaya yolda kaldılar o kadar şitteli yağmur var kırşehir kamanda koylerinde bir çok yerde ekili sebzeler hasar görmüştür yazık emekler boşuna çıkti köylünün sizleride bekliyorum ilimizle ilgili konular yazarsanız sevinirimmm bekliyorum sizleri kırşehirli hemşireleirimmmmm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…