Kirşehir///40

------------------hayırlı ramazanlarrrrrrr -------------------------////
kırşehirrrrr canlarım benimii akşamlar kimse yok ama olsun kendim yazarım kendim okurum hahahahahah

slm ben de kırşehir kamanlıyım baba tarafından ama alanyada yaşıyorum..Kırşehirlilerin hepsiyle hemşeriyim görünce sevindim..
hoş geldin bende kamandayım
kaydirigubbakcemile
kaydirigubbakcemile5 ara sıra gel buraya kırşehirli olarak bi günaydın dersen sevinirim :teytey::teytey:

günaydın kırşehirliler vede esmer güzelim

------günaydın kırşehir ---------
-------------------- cumanız bereketiğle gelsin-------------------a.s.a.s.

merhaba sevgili hemşehrlilerim canlarımmmmm......kızlar ailecek hep memleketimizden uzakta yaşadık küçükken sadece bayramlarda gittik büyüdük okuldan işten gidemedik evlendik hiç gidemedik :)) velhasıl öbür hafta kırşehirde eşimin işi çıktı eşim hiç gitmedi bende unuttum açıkcası bende dedim ailecek igtsek gezmiş oluruz iftarımızı yapar geliriz dedim ama nereleri gezcez?nerde iftar yapıcaz önerileriniz varmı??:)

merhaba hoş gelmişin kırşehire ama ben kamandayım kırşehirden içi değilde biz ankara kırşehir yol üstü var asmalı konak orda yeriz her kırşehire gidişim orda yemek molası verir eşim çok güzel ve temiz tafsiyem bide kırşehirden dıyarbakır sofrası var oda güzel umarimki siz daha iyisini bulursunuz afiyet olsun cokacimcoook-----ben sizi yemeye alsam kaydirigubbakcemile5

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…