Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
seni çok ozledimmmmmkaydirigubbakcemile5iyi gecelerrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr,daha hala kk.da sorun varrrrrrrrrrrrrrrr.
kaydirigubbakcemile5başımın üstunde yeriniz var canım ne yapalım kırşehirliler yok sizler olun hoş geldinizzzzzhihoyyythihoyyytarkadaşım ben burdayım eger bır kastamonulu kabul edersen canımmmmmmmm
canısı ne demek adanalı başımın üstünde yeriniz var hoş geldiniz ne yapalım hihoyyytkırşehirliler yok bari arkadaşlarım gelsin demi yaaaaaakaydirigubbakcemile5slm canısı bende adanalıyım ama genede geldim kabul edrsin dimi canımsın öptümmmmmmm
ıyıyz mıyasemsen nasılsın canımmmmmmmmmkaydirigubbakcemile5günaydınlar canısı seher nasılsınızzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzz
ıyıyz mıyasemsen nasılsın canımmmmmmmmmkaydirigubbakcemile5
aşk olsun güzel dostları burda görmek beni çok mutlu ederrrrr:1hug::teselli:kaydirigubbakcemile5kalmaz canısı biz olduktan sonra aşk olsunnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn yalnız bırakmayız aadanalıyakkkkkkkk ama genede geliriz kovana kadar