Kirşehir///40

-------------:lepi:-----günaydın kırşehirliler --------------------hayırlı hafta sonlara--hihoyyythihoyyyt----------
----------------ii ve güzel yarınlara-:Saruboceq:-----------
------------esmerim yine yalnız burda -:a015::a015:---------
---------:çok üzgünüm::çok üzgünüm:---çok üzülyorum bir kac kişide olsa burda selam ve merhaba desekk:uhm::uhm:

-----------kaydirigubbakcemile4-----kırşehirliler nasılsınız buraya gelmiyorsunuz bakın selam bırakacağınız bi yer hasret gidereceğiniz bi yer burası:1hug:
-------------:çok üzgünüm::a015:--bügün canım çok sıkkın ablam ayığında amilyat oldu şeker vardı korkuttu bizi belden aşağı uyuşturdular ben bir iki saat yanında kaldım ben ablamdan daha kötü oldum bügüblük bu kadar ben de sizellere arkadaşlarrr:Saruboceq::Saruboceq:

geçmiş olsun allah en kısa zamanda şifa nasip etsin

kırşehirin gülleri nasılsınız umarım ramazanınız güzel ve bereketli geçiyordur şahsen ben bu sene oruç tutabildigim için mutluyumbir ay önce kırşehirdeydim memeleket işte bir kerede olsa görmek istiyor keşke daha güzel olsa insanlar akın akın gelse bizim kadar başkalrı da sahip çıksa

slm karinca kiz.kirsehirin neresindensin?

ayrica emser kiz gecmis olsun canim.allah acil sifalar versin.

slm karinca kiz.kirsehirin neresindensin?
canım tşk ederim ii dileklerin için buraya gelinnnn:CüvCüv::CüvCüv:
ayrica emser kiz gecmis olsun canim.allah acil sifalar versin.
glitterfy022937t598d38xb6.gif

Son düzenleme:
-------------:lepi:-----günaydın kırşehirliler --------------------hayırlı hafta sonlara--hihoyyythihoyyyt----------
----------------ii ve güzel yarınlara-:Saruboceq:-----------
------------esmerim yine yalnız burda -:a015::a015:---------
---------:çok üzgünüm::çok üzgünüm:---çok üzülyorum bir kac kişide olsa burda selam ve merhaba desekk:uhm::uhm:

canlarım ben de kırşehirliyim tüm hemşehrilerime hayırlı ramazanlar diliyorum..Allah oruçlarınızı kabul ibadetlerinizi katında makbul etsin...

canlarım ben de kırşehirliyim tüm hemşehrilerime hayırlı ramazanlar diliyorum..Allah oruçlarınızı kabul ibadetlerinizi katında makbul etsin...
------------------amin canım inş allah herkesin orucunnu kabul eylesin--------
burası sizinde köşeniz olsun burası kırşehirlilerin köşesi olsun ama hep gelin ok bende kamandayım kırşehirliler bekliyoruzzzkaydirigubbakcemile5

a.s.günaydın esmerim,Şeniz:1hug:a.s.kaydirigubbakcemileKaman ve de Kırşehir'lilerrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr

günaydın kırşehirliler
hoş geldin canım ablam a.s.
keyifler yerindemi :1rolleyes:
umarımki iyisin dir ablam:1hug:

ii akşamalar canısıııııııııııııııııııı ben geldimmmmmmmmmmmm nasılsınnnnnnnnnnnnnnnnn bitanesiiiiiiiiiiiiiii

ii akşamalar canısıııııııııııııııııııı ben geldimmmmmmmmmmmm nasılsınnnnnnnnnnnnnnnnn bitanesiiiiiiiiiiiiiii
hoş geldin canım benim iyiki varsın iyiki tanımışım seni çok opyorum seniiii
------------------kırşehirliler günaydın hepinizeee---------------a.s.

---------------kırşehirlir size bi duyuru ---------
----------bilyorsunuz kırşehir kaman da her yıl ceviz festivalmız var bu bu yılda 12 ekimde olacak en güzel cevizler bir biriyle yarışır ve şiir yarışması ozanlarımızın türkülerle eşlik etmesi ve ozellikle bu yıl kendilerini ben de ilk defa göreceyim bizim sanatcımız neşet ertaş gelecek hihoyyythihoyyythihoyyyt herkes bu ceviz fastivalına devetlidir ilginizeee kamanlılarrrrrr:enbuyukkk:

Back