Kirpikler

Mesing

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
5 Ekim 2020
1.604
394
73
Kizlar genelde hamile olan bayanlarin kirpiklerinin ic ice gecmesi ve yapisik olmasini hamilelik olarak adlandiriyolar yada benzetme bilemem artik sizce dogrumudur bu varmi aranizda bunu yasayip pozitif olanlar

Kizlar genelde hamile olan bayanlarin kirpiklerinin ic ice gecmesi ve yapisik olmasini hamilelik olarak adlandiriyolar yada benzetme bilemem artik sizce dogrumudur bu varmi aranizda bunu yasayip pozitif olanlar
daha önce forumda okudum ama bana böyle şeyler biraz hurafe geliyor canım şahsi fikrim ama topiklerde de okumuştum belki vardır gerçeklik payı

Çocukla kafayı bozmuş biri olarak buna da çok bakardım kendimi hamile ilan ederdim falan ama kendimden yola çıkarak hamileyim ve dikkat ettim kaç kere yok öyle bişey, yada kişiye göre değişiyordur bilemedim

Yok öyle bsey

Çocukla kafayı bozmuş biri olarak buna da çok bakardım kendimi hamile ilan ederdim falan ama kendimden yola çıkarak hamileyim ve dikkat ettim kaç kere yok öyle bişey, yada kişiye göre değişiyordur bilemedim
Genellikle denilen bi tabir var sanirim yok

Valla bende olmadı kirpiklerim uzundur birbirine girmeye müsaitler ama bebişten etkilenmediler zaar
Zaten bunu gebe kalmadan kimse farketmez bence tutupta kipriklerime bakim ic ice girmismi diye. Benzetme yada hurafe bilgiler iste kulaktan dolma

Ben hamileyim ve öyle, böyle iç içe geçmiş ve yapışık böyle nasıl diyeyim rimelli gibi,ilk hamileliğim kayınvalidem tarafından bu şekilde anlaşılmıştı zaten

Belirtiler arasında varmış bende okumuştum tabi herkeste olmuyo hatta bende süphelendim bende de olmuştu hamilelikten değil ama öyle Bi dereceye gelmiştim ki Bi aralar burnum aksa acaba hamile miyim diyordum herşeyi ona yoruyordum

Malesef cok kafa yormaktan oluyo bunlarr keskee elimizde olsa kafaya takmamak tam unuttum diyosun insanin aklina geliyo bi sekilde

Kayinvalidelerin meshur benzetmesi
Ahahahha aynen bende inanmamıştım hurafe diye düşünüyordum bide sorun şu ki önceki kirpiklerimi hatırlamıyorum zaten şimdi bakınca karışık geliyor

Hıc olmadı bende

birinde denk gelmistir sonra genelleme yapmislardir bence dogru degil ya

Bunu ben de duymuştum çok komiğime gitmişti. Bir insanın kirpiğine bakıp hamile olmasını anlamak tuhaf ya :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…