daha önce forumda okudum ama bana böyle şeyler biraz hurafe geliyor canım şahsi fikrim ama topiklerde de okumuştum belki vardır gerçeklik payıKizlar genelde hamile olan bayanlarin kirpiklerinin ic ice gecmesi ve yapisik olmasini hamilelik olarak adlandiriyolar yada benzetme bilemem artik sizce dogrumudur bu varmi aranizda bunu yasayip pozitif olanlar
Aynn banada hurafe geliyo.. bakalim diger kullanicilarin fikri neler olcak merakla bekliuorumdaha önce forumda okudum ama bana böyle şeyler biraz hurafe geliyor canım şahsi fikrim ama topiklerde de okumuştum belki vardır gerçeklik payı
artmaya başlayan hormonlar böyle bi etki yapabiliyormuş diye duymuştumAynn banada hurafe geliyo.. bakalim diger kullanicilarin fikri neler olcak merakla bekliuorum
Olabilir olmayadabilirartmaya başlayan hormonlar böyle bi etki yapabiliyormuş diye duymuştum
Her şey mümkünOlabilir olmayadabilir
Genellikle denilen bi tabir var sanirim yokÇocukla kafayı bozmuş biri olarak buna da çok bakardım kendimi hamile ilan ederdim falan ama kendimden yola çıkarak hamileyim ve dikkat ettim kaç kere yok öyle bişey, yada kişiye göre değişiyordur bilemedim
Valla bende olmadı kirpiklerim uzundur birbirine girmeye müsaitler ama bebişten etkilenmediler zaarGenellikle denilen bi tabir var sanirim yok
Zaten bunu gebe kalmadan kimse farketmez bence tutupta kipriklerime bakim ic ice girmismi diye. Benzetme yada hurafe bilgiler iste kulaktan dolmaValla bende olmadı kirpiklerim uzundur birbirine girmeye müsaitler ama bebişten etkilenmediler zaar
Kayinvalidelerin meshur benzetmesiBen hamileyim ve öyle, böyle iç içe geçmiş ve yapışık böyle nasıl diyeyim rimelli gibi,ilk hamileliğim kayınvalidem tarafından bu şekilde anlaşılmıştı zaten
Belirtiler arasında varmış bende okumuştum tabi herkeste olmuyo hatta bende süphelendim bende de olmuştu hamilelikten değil ama öyle Bi dereceye gelmiştim ki Bi aralar burnum aksa acaba hamile miyim diyordum herşeyi ona yoruyordumKizlar genelde hamile olan bayanlarin kirpiklerinin ic ice gecmesi ve yapisik olmasini hamilelik olarak adlandiriyolar yada benzetme bilemem artik sizce dogrumudur bu varmi aranizda bunu yasayip pozitif olanlar
Malesef cok kafa yormaktan oluyo bunlarr keskee elimizde olsa kafaya takmamak tam unuttum diyosun insanin aklina geliyo bi sekildeBelirtiler arasında varmış bende okumuştum tabi herkeste olmuyo hatta bende süphelendim bende de olmuştu hamilelikten değil ama öyle Bi dereceye gelmiştim ki Bi aralar burnum aksa acaba hamile miyim diyordum herşeyi ona yoruyordum
Ahahahha aynen bende inanmamıştım hurafe diye düşünüyordum bide sorun şu ki önceki kirpiklerimi hatırlamıyorum zaten şimdi bakınca karışık geliyorKayinvalidelerin meshur benzetmesi
Aynn tam olarak demek istedigimde buAhahahha aynen bende inanmamıştım hurafe diye düşünüyordum bide sorun şu ki önceki kirpiklerimi hatırlamıyorum zaten şimdi bakınca karışık geliyor
Hıc olmadı bendeKizlar genelde hamile olan bayanlarin kirpiklerinin ic ice gecmesi ve yapisik olmasini hamilelik olarak adlandiriyolar yada benzetme bilemem artik sizce dogrumudur bu varmi aranizda bunu yasayip pozitif olanlar
birinde denk gelmistir sonra genelleme yapmislardir bence dogru degil yaKizlar genelde hamile olan bayanlarin kirpiklerinin ic ice gecmesi ve yapisik olmasini hamilelik olarak adlandiriyolar yada benzetme bilemem artik sizce dogrumudur bu varmi aranizda bunu yasayip pozitif olanlar
Bunu ben de duymuştum çok komiğime gitmişti. Bir insanın kirpiğine bakıp hamile olmasını anlamak tuhaf ya :)Kizlar genelde hamile olan bayanlarin kirpiklerinin ic ice gecmesi ve yapisik olmasini hamilelik olarak adlandiriyolar yada benzetme bilemem artik sizce dogrumudur bu varmi aranizda bunu yasayip pozitif olanlar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?