• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Göz Makyajı Kirpik Uzatmak İçin Tarifler

Kaş, kirpik şekillendirme, rimel, kapatıcı, far, göz kalemleri)
bi arada bitmiş rimel şişeme badem yağı koymuştum sürüyodum arada aklıma geldi gene yapıyim :))

slm arkadaşlar songünlerde kirpik permasını çok duyar oldum yaptıran var mı aranızda? merak ediyorum nasıl oluyor die?

Ben kirpiklerim için badem yağı kullanıyordum ama artık hint yağını da deneyeceğim hatta ikisini karıştırsam daha iyi olur heralde :)

Kızlar select lash diye kirpik uzatıcı bir ürün gördüm internette, kendi sitesi var 60 liraya satılıyor sitesinde. biraz pahalı geldi.Ama gerçekten işe yarıyorsa o kadar paraya kıyabilirim.Bu ürün hakkında bir bilgisi olan var mı acaba?

kızlar ben hint yağını kullandım, gürleşti fakat uzamadı. bide sürdüğümde gözümü çok yakıyordu. oyüzden bıraktım.

geçen arkadaşım ismid sürmesinden bahsetti, peygamberimiz sürermiş, sünnetmiş. kirpikleri besliyormus. internettende araştırdım, bol

övgü almış. sıcaklardan dolayı dışarı çıkamıyorum, çıkarçıkmaz alıcam bakalım..

kızlar ben hint yağını kullandım, gürleşti fakat uzamadı. bide sürdüğümde gözümü çok yakıyordu. oyüzden bıraktım.

geçen arkadaşım ismid sürmesinden bahsetti, peygamberimiz sürermiş, sünnetmiş. kirpikleri besliyormus. internettende araştırdım, bol

övgü almış. sıcaklardan dolayı dışarı çıkamıyorum, çıkarçıkmaz alıcam bakalım..

gerçek ismid sürmesi nerde satlr ki. bn bi yerden almştm böle cam şişede.ama 1 tl idi fyatı .bunun gerçeğnin daha pahalı kaliteli bşi olması gerekmz mi :26::26:

gerçek ismid sürmesi nerde satlr ki. bn bi yerden almştm böle cam şişede.ama 1 tl idi fyatı .bunun gerçeğnin daha pahalı kaliteli bşi olması gerekmz mi :26::26:

canım almadım ama intenette baktım. öle bir lira felan değil. 15 liraya satılıyor. sanırım, hac ürünleri satılan yerlerde satılır

merhaba arkadaşlar

bugün hint yağı ve tatlı badem yağı aldım fakat aldığım hint yağı bahsedildiği gibi katı değil :( bütün sayfaları okuyamadım.. sıvı olanından kullanan varmı?

Son düzenleme:
merhaba arkadaşlar

bugün hint yağı ve tatlı badem yağı aldım fakat aldığım hint yağı bahsedildiği gibi katı değil :( bütün sayfaları okuyamadım.. sıvı olanından kullanan varmı?

cnm zaten katı degılkı bıraz pek akıskan degıl dıger yaglar gıbı o sadece daha agır akıyo

nasıl resim eklenir bilemedim ama benim aldığım talya hint yağı..umarım doğrudur..sanki önceki sayfaların birinde katı olduğunu okumuştum :S
şişeden gayet akışkan görünüyor açamadım değiştirmek gerekebilir diye

nasıl resim eklenir bilemedim ama benim aldığım talya hint yağı..umarım doğrudur..sanki önceki sayfaların birinde katı olduğunu okumuştum :S
şişeden gayet akışkan görünüyor açamadım değiştirmek gerekebilir diye

cnm sısenın ıcınde akıskan bı sekılde hanı benım demek ıstedıgım mesel abı badem yagı bı zeytınyagı dusun doktugunde hemen dokuluyo ama hınt yagı bırazcık daha agır dokuluyo katıdan kasıtları o olabılır cunku her yagda zeyınyagı var kaskatı olması mumkun degılkı
o markya da hıc duymadım cnm kaca aldın ??
ben naturelmıydı neydı oyle bı markanın alkmıstım mecıt efendıyı de onerıyolar 4e almıstım ben

Back