- 2 Temmuz 2012
- 1.221
- 6
- 156
- Konu Sahibi kardelenes
- #1.661
bnde hint yağı kullanyrm
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
arkadaslar bende bugun başladım hint yağını kullnmaya . işe yarar umarım .
kaç hafta sonra bir sonuc alabiliriz acaba ?
arkadaslar bende bugun başladım hint yağını kullnmaya . işe yarar umarım .
kaç hafta sonra bir sonuc alabiliriz acaba ?
kızlar ben hint yağını kullandım, gürleşti fakat uzamadı. bide sürdüğümde gözümü çok yakıyordu. oyüzden bıraktım.
geçen arkadaşım ismid sürmesinden bahsetti, peygamberimiz sürermiş, sünnetmiş. kirpikleri besliyormus. internettende araştırdım, bol
övgü almış. sıcaklardan dolayı dışarı çıkamıyorum, çıkarçıkmaz alıcam bakalım..
slm arkadaşlar songünlerde kirpik permasını çok duyar oldum yaptıran var mı aranızda? merak ediyorum nasıl oluyor die?
gerçek ismid sürmesi nerde satlr ki. bn bi yerden almştm böle cam şişede.ama 1 tl idi fyatı .bunun gerçeğnin daha pahalı kaliteli bşi olması gerekmz mi :26::26:
canım almadım ama intenette baktım. öle bir lira felan değil. 15 liraya satılıyor. sanırım, hac ürünleri satılan yerlerde satılır
merhaba arkadaşlar
bugün hint yağı ve tatlı badem yağı aldım fakat aldığım hint yağı bahsedildiği gibi katı değil bütün sayfaları okuyamadım.. sıvı olanından kullanan varmı?
nasıl resim eklenir bilemedim ama benim aldığım talya hint yağı..umarım doğrudur..sanki önceki sayfaların birinde katı olduğunu okumuştum :S
şişeden gayet akışkan görünüyor açamadım değiştirmek gerekebilir diye